Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

TIPPELIGAEN Νορβηγίας: Η προϊστορία δείχνει Μόλντε

Share on facebook Sent via email Add to favorites print

Η προϊστορία στις αναμετρήσεις της Στροσμγκόντσετ με την Μόλντε είναι ξεκάθαρα υπέρ της δεύτερης. Η Στρόμσγκοντσετ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοση της στο φετινό πρωτάθλημα. Έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στην Φρέντρικσταντ και πηρέ το τρίποντο με 1-0. Παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμή με την Τρόμσο και την Άαλεσουντ αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι ο κακός της δαίμονας και ελπίζει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Μόλντε από την άλλη φαίνεται να βρίσκει το καλό της πρόσωπο. Συνήλθε γρήγορα από την πεντάρα που δέχθηκε από την Χάουγκεσουντ κερδίζοντας με 5-1 την Σταρτ εντός έδρας. Ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας απέχοντας μόλις δυο βαθμούς από την κορυφή. Μπορεί με νίκη σήμερα να κερδίσει ακόμα μερικές θέσεις και θα επιδιώξει να το κάνει. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας με την Στρομσγκόντσετ έχει ισάριθμες νίκες. Θα πάμε και σήμερα με το διπλό.

ΤΡΟΜΣΟ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Τρόμσο το τελευταίο διάστημα έχοντας δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μετά το 3-1 κόντρα στην Βίκινγκ ακολούθησε ακόμα μια καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπραν. Συνεχίζει να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά έχει συγκάτοικους την Άαλεσουντ και την Στρομσγκόντσετ. Σήμερα δίνει τρίτο σερί παιχνίδι στην έδρα της και θα ήθελε να πετύχει ακόμα ένα τρίποντο. Η Λίλεστρομ δεν κατάφερε κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της φέρνοντας ισοπαλία 1-1. Έχασε έτσι και άλλες θέσεις στην βαθμολογία υποχωρώντας στην δέκατη θέση της βαθμολογίας. Θα προσπαθήσει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς εκτός έδρας έχει καλή παρουσία. Παρόλα αυτά θα πάμε με τον άσο της Τρόμσο.

ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Η Σόγκνταλ γνώρισε ακόμα μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Μπραν με 2-0. Είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και εκεί που έδειχνε ότι μπορεί να πετύχει κάτι απογοήτευσε ξανά με την απόδοση της. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι στα μετρά της αλλά που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η Χάουγκεσουντ από την μεριά της είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει. Μετά την νίκη της με 5-0 κόντρα στην Μόλντε εντός έδρας επικράτησε και με 2-0 κόντρα στην Βίκινγκ. Εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει ιδιαιτέρα καλά αλλά με την εικόνα που έχει στα πρόσφατα παιχνίδια μπορεί να πάρει την νίκη. Θα πάμε λοιπόν με την έκπληξη του διπλού.

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Σόγκνταλ – Χάουγκεσουντ 2
Τρόμσο – Λίλεστρομ 1
Στρομσγκόντσετ – Μόλντε 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου