Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011



Νιγηρία – Αργεντινή
Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε περίοδο αναδόμησης και τα φιλικά τους αποκτούν σημασία για τους προπονητές τους,
Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκεται ο γηγενής Σαμσόν Σιάσια, υπό την καθοδήγηση του οποίου η Νιγηρία μετρά 3 σερί νίκες, δύο σε φιλικά και μία σε επίσημο. Ακολουθεί την Κυριακή το ματς με την Αιθιοπία για τα προκριματικά του αφρικανικού Κυπέλλου κι έτσι το ματς με την Αργεντινή αντιμετωπίζεται σαν ένα απλό φιλικό και τίποτε περισσότερο.
Από την άλλη πλευρά η Αργεντινή υπό την καθοδήγηση του Μπαπτίστα, θα παραταχθεί χωρίς τα μεγάλα αστέρια της, αλλά με νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα επιχειρήσουν να πείσουν το νέο τους προπονητή ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη του στη χρονιά του Κόπα Αμέρικα.
Ακόμη και χωρίς τους βασικούς της η Αργεντινή παραμένει το φαβορί σε μια αναμέτρηση που οι αφρικανοί θα έχουν αλλού το μυαλό τους.
Νιγηρία – Αργεντινή X2



Καναδάς – Ισημερινός 
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Τορόντο με τους γηπεδούχους να δίνουν το τελευταίο τους τεστ ενόψει του Γκολντ Καπ που ξεκινά σε πέντε ημέρες. Ο Καναδάς αποτελεί ένα σύνολο που λειτουργεί πολύ ομαδικά. Βασίζεται κυρίως στην καλή αμυντική λειτουργία του και παίζει με αντεπιθέσεις. Σε πρόσφατο φιλικό που έδωσε επικράτησε με 1-0 της Λευκορωσίας εκτός έδρας. Είναι ομάδα που σκοράρει και προσέχει να μην δεχθεί γκολ αν και τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνει. Η αποστολή του θα είναι πλήρης. Ο Ισημερινός από την μεριά του είναι αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Αυτό δείχνουν και τα τελευταία αποτελέσματα που έχει φέρει σε φιλικές αναμετρήσεις. Έφερε κατά σειρά ισοπαλία 0-0 με το Περού 2-2 με την Αργεντινή και 1-1 με το Μεξικό. Έχει προβλήματα στην άμυνα και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Απόντες από το σημερινό φιλικό είναι ο μέσος Βαλέντσια και οι αμυντικοί Γουαγκούα, Ζουρίτα. Το παιχνίδι κλείνει πολύ προς την ισοπαλία και αυτήν θα ποντάρουμε.

Αναλυτικά η πρόβλεψη
Καναδάς – Ισημερινός  Χ 


Φάλκενμπεργκ - Έστερ   
Με το παιχνίδι Φάλκενμπεργκ – Έστερ κλείνει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Superettan. Οι δύο ομάδες είχαν υποχρεώσεις για το θεσμό του Κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να περνάει στην επόμενη φάση, αποκλείοντας στα πέναλτι τη Βάσαλουντ, ενώ αντίθετα η Έστερ έμεινε εκτός συνέχειας από την Ατβίνταμπεργκ, χάνοντας με 2-1. Η Φάλκενμπεργκ προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Άνγκελχολμς και Γιόνσεπινγκ κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Η ομάδα του Άσκερμπραντ μετράει τέσσερα θετικά αποτελέσματα στους τελευταίους πέντε αγώνες. Στην έδρα της δεν τα πάει καλά, καθώς έχει μόλις μία νίκη και τρεις ήττες. Μόλις μία νίκη για την Έστερ στα τελευταία επτά παιχνίδια, η οποία βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει νίκη εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Χωρίς προβλήματα απουσιών. Η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.
Φάλκενμπεργκ - Έστερ    1/Over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου