Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Μαΐου 2011


Hierro...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ

Η λογική του κίνητρου κατευθύνει τις επιλογές μας στην τελευταία αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, η οποία θα αποφασίσει για την 3η ομάδα που θα υποβιβασθεί και θα αποσαφηνίσει ποια από τις δύο, Σοσό και Ρεν θα τερματίσει στην 6η θέση και θα αρχίσει νωρίτερα τα προκριματικά στο Γιουρόπα Λιγκ.
ΑΡΛ – ΣΟΣΟ
Αποχαιρετιστήριο ματς της Αρλ στη μεγάλη κατηγορία, μετά τα δύο τελευταία ματς στα οποία πέτυχε ισάριθμες νίκες, το τελευταίο εκτός έδρας με τη Λανς. Από την άλλη πλευρά η Σοσό ολοκληρώνει μια πετυχημένη χρονιά που την οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν κατακτήσει την 5η θέση παίζει απευθείας στα πλέι – οφ της διοργάνωσης. ΟΙ γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση γι’ αυτό κι επιλέγουμε 1.
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΝΙΣ
Καμία από τις δύο δεν έχει εξασφαλιστεί οριστικά στην κατηγορία. Ο βαθμός πάντως είναι αρκετός για τους φιλοξενούμενους και υπό προϋποθέσεις στους γηπεδούχους. Αυτό θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει η αρχικά η Βαλενσιέν και ανάλογα με την εξέλιξη στους υπόλοιπους αγώνες θα πράξει. Απουσιούλες έχουν και οι δύο, όμως σε τέτοια ματς αυτές δε μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο επιλογής. No bet.
ΚΑΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Η Μαρσέιγ είναι αδιάφορη αφού δε χάνει τη 2η θέση, η Καέν θέλει τους βαθμούς προκειμένου να μην ασχοληθεί με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι μόνο σωματικά παραμένουν σε αγωνιστική ενασχόληση, καθώς πνευματικά … κάνουν διακοπές. Φάνηκε και στην ισοπαλία 2-2 με τη Βαλενσιέν. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι 6 ματς αήττητοι και μετά το 0-0 στο Ζερλάν με τη Λιόν, μπορούν να πετύχουν τη νίκη που χρειάζονται για να ξεμπερδεύουν. Στο 1,95 ο άσος και τον ακολουθούμε.
ΛΙΛ – ΡΕΝ
Φιέστα στο Μετροπόλ θα κάνει η Λιλ για την κατάκτηση του νταμπλ, την ώρα που η Ρεν θέλει τη νίκη ια να κρατήσει την 5η θέση. Διαφορετικά θα περιμένει να δει τι θα κάνει η Σοσό που την καταδιώκει. Πάντως εκτός Ευρώπης δε μένει η ομάδα του Αντονετί, ακόμη κι αν υποχωρήσει στην 6η θέση. No bet, καθώς η Ρεν που έχει το κίνητρο δεν πείθει κι έχει απουσίες.
ΛΟΡΙΑΝ – ΟΣΕΡ
Ηττήθηκε από τη Νις την προηγούμενη αγωνιστική κι έμεινε μακριά από τη διεκδίκηση της 6ης θέσης. Είναι αδιάφορη λοιπόν η Λοριάν, την ώρα που η Οσέρ θέλει ένα βαθμό για να αποφύγει το ακραίο σενάριο που τη στέλνει στη δεύτερη κατηγορία σε περίπτωση ήττας. Με απουσίες και στο Μουστουάρ, αλλά της έχει γίνει συνήθεια. Ισοπαλία λοιπόν με το απαραίτητο ρίσκο, στο 2,80 η απόδοση.
ΜΟΝΑΚΟ – ΛΙΟΝ
Καίγονται και οι δύο. Η Μονακό θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, η Λιόν την ισοπαλία για να μείνει στην 3η θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέτριοι ήταν οι μονεγάσκοι στο Μονπελιέ, αλλά πήραν τη νίκη, την ώρα που στο Ζερλάν οι λιονέ έμεναν στο 0-0 με την Καέν υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου τους. Δεν πιάνεται από πουθενά το ματς.
ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Κανένα κίνητρο και για τις δύο ομάδες που θα ήθελαν να αποφύγουν τη διεξαγωγή του ματς και να αρχίσουν τις διακοπές τους μια ώρα αρχύτερα. Στη Μπορντό οι παίκτες σκέφτονται τον επόμενο σταθμό τους, ενώ η διοίκηση το Λε Γκουέν για προπονητή και τις αποχωρήσεις για να μπει χρήμα στο ταμείο. Η Μονπελιέ είναι σαφώς σε πιο ισορροπημένη κατάσταση, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το διπλό που είναι λανθασμένα τοποθετημένο στο 3,75.
ΜΠΡΕΣΤ – ΤΟΥΛΟΥΖ
Η Μπρεστ θέλει ένα βαθμό για να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή, ενώ η Τουλούζ κάνει … διακοπές. Οι γηπεδούχοι έδειξαν στην εκτός έδρας νίκη επί της Οσέρ ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να πάρουν εύκολα το βαθμό που έχουν ανάγκη. Θεωρούμε όμως ότι η αδιάφορη Τουλούζ θα τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν και τους 3 βαθμούς στο τέλος. 1,80 η απόδοση του άσου.
ΝΑΝΣΙ – ΛΑΝΣ
Υποβιβασμένη η Λανς, παλεύει να το αποφύγει η Νανσί, που έχει τα πάντα με το μέρος της για να πετύχει τη νίκη που θέλει και να τελειώνει. Σώζεται και με ισοπαλία αν την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ενώ σε περίπτωση ήττας θέλει ήττα της Μονακό από τη Λιόν. Έχει απουσίες η απογοητευμένη Λανς και λογικά δε θα προβάλει αντίσταση. 1,25 ο άσος.
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΠΣΖ
Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη ώστε σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ήττα της Λιόν από τη Μονακό να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχθρικές οι σχέσεις της Σεντ Ετιέν με τη Λιόν, όμως η διαφορά στην κατάταξη έχει διαφορά και στην πριμοδότηση του συλλόγου. διπλό στο 1,70.
Αρλ – Σοσό 1
Βαλενσιέν – Νις no bet
Καέν – Μαρσέιγ 1
Λιλ – Ρεν no bet
Λοριάν – Οσέρ Χ
Μονακό – Λιόν no bet
Μπορντό – Μονπελιέ 2
Μπρεστ – Τουλούζ 1
Νανσί – Λανς 1
Σεντ Ετιέν – ΠΣΖ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου