Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011


Ματς που μπορούν και οι δύο να βολευθούν στην ισοπαλία είναι αυτό ανάμεσα στη Ναντ και τη Χάβρη. Οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να σταματήσουν την κατρακύλα των 4 διαδοχικών ηττών, οι γηπεδούχοι για να πάρουν το βαθμό που θα τους κρατήσει και μαθηματικά στην κατηγορία. «Έχει και άσο» το ματς όμως θα ρισκάρουμε στηριζόμενοι στο θιγμένο εγωισμό των φιλοξενούμενων. 3,20 η απόδοση της ισοπαλίας.
Θα κλείσουμε με το διπλό της πρωτοπόρου Εβιάν στην έδρα της Ρεμς. Δεν έχουν κίνητρο οι γηπεδούχοι την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αγκαλιάζουν την άνοδο με νίκη. Καλύτερη ομάδα η Εβιάν, θα πρέπει να χύσει την καρδάρα με το γάλα για να μην επιβεβαιωθεί το διπλό στο 2,00.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Ναντ – Χάβρη Χ 3,20
Ρεμς – Εβιάν 2 2,00


Άσο στο Άκρινγκτον - Στίβενεϊτζ και Χ στο Σριούσμπερι – Τορκί θα παίξουμε στους σημερινούς δεύτερους ημιτελικούς πλέι-οφ της League 2 Αγγλίας. Αμφότεροι οι σημερινοί φιλοξενούμενοι κουβαλούν αβαντάζ με σκορ 2-0 από τα πρώτα παιχνίδια και οι γηπεδούχοι καλούνται να κάνουν την ανατροπή. Θα τα καταφέρουν; Κατά τη γνώμη μας η Άκρινγκτον έχει τις περισσότερες πιθανότητες, μια και εντός έδρας έχει δέκα νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνλίδια, σκοράροντας από τρία γκολ και πάνω σε οκτώ από τα τελευταία εννέα. Η Στίβενεϊτζ βέβαια έχει δυνατή άμυνα,αλλα είμαστε διατεθειμένοι να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων έστω και αν δεν έρθει η πρόκριση. Στο άλλο ματς η Τορκί μπορεί να πάρει την ισοπαλία από την Σριούσμπερι όπως έκανε και στην κανονική περίοδο, με το Χ να προσφέρεται στο διόλου άσχημο 3.30.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Άκρινγκτον – Στίβενεϊτζ 1

Σριούσμπερι – Τορκί Χ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου