Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Στρομσγκόντσετ και Φρέντρικσταντ έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Η γηπεδούχος παρουσιάζεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας διατηρήσει μέχρι στιγμής το αήττητο στο γήπεδό της. Εντός έδρας έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλία, ούσα συμπαγής αμυντικά και ιδιαίτερα παραγωγική επιθετικά.

Η φιλοξενούμενη παλεύει όλα τα ματς. Σκοράρει με παρόμοια συχνότητα εντός και εκτός έδρας, ωστόσο δέχεται διπλάσια τέρματα μακριά από το γήπεδό της.

219.
ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ 1.ΣΚΟΡ 1-0
«Φωτιά» βγάζει η τετράδα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς αγώνες του MLS. Τα διαφαινόμενα διπλά των Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκης και Λος Αντζελες σε συνδυασμό με τους «δυνατούς» άσους των Κολοράντο και Σολτ Λεϊκ μας δίνουν δικαίωμα στην ελπίδα για πολύ καλά κέρδη.

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ταλαιπωρημένοι από τις πολλές και συνεχόμενες υποχρεώσεις οι γηπεδούχοι, δείχνουν να έχουν «λυγίσει» από την κούραση. Αντίθετα η Φιλαδέλφεια έχει μαζέψει αρκετούς πόντους και με «όπλο» την πολύ καλή αμυντική λειτουργία ευελπιστεί στην κατάκτηση των τριών βαθμών για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή. Χωρίς τον Μπόρμαν εκ΄ των βασικών του αμυντικών θα παίξει το Τορόντο, ενώ μία απώλεια μετράει και η Φιλαδέλφεια που δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του μέσου Οκούγκο. Διπλό σε αυτό το παιχνίδι.

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα είναι ιδιαίτερες. Το γήπεδο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, ενώ η Νέα Υόρκη δεν είναι στα καλύτερα της. Ωστόσο η εμπειρία των παικτών της σε συνδυασμό με την πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων είναι τα δύο στοιχεία εξαιτίας των οποίων η πλάστιγγα του αγώνα γέρνει στο διπλό. Δύο σημαντικές απώλειες για τους φιλοξενούμενους που δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Μάρκες και Ρίτσαρντς (μέσος).

ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣΣ

την συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται ανάλυση το θέμα. Το Λ.Α. είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και αναμένεται να περάσει (εύκολα ή δύσκολα) νικηφόρα δεδομένων των αμυντικών προβλημάτων των γηπεδούχων. Για τη Νιου Ιγκλαντ δεν υπολογίζονται οι μέσοι Πέροβιτς και Ντιαμπό. Με τον Μπέκαμ στη σύνθεση τους θα παραταχθούν οι «γκάλαξι».

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΙΑΤΛ

Αήττητο στους τελευταίους 29 εντός έδρας αγώνες είναι το Σολτ Λεϊκ που ευελπιστεί ότι θα διευρύνει το ρεκόρ του. Οι γηπεδούχοι έχουν τα λιγότερα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος (8) παρ΄ όλα αυτά όμως διατηρούνται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έστω και με απώλειες (δεν παίζουν ο μέσος Μοράλες και ο επιθετικός Πάουλ Τζούνιορ) μπορούν να κατακτήσουν τη νίκη καθώς η αντίπαλος τους δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη σταθερή απόδοση γεγονός που το «πλήρωσε» με την απώλεια αδικαιολόγητων πόντων παίζοντας ακόμη και με υποδεέστερους αντιπάλους.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: 2-ΣΚΟΡ 2-6ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: 2
ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ: 2
ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΙΑΤΛ: 1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου