Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 21 Μαΐου 2011


Primera Division: 38η αγωνιστική

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στην Ισπανία και στην ουρά χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Βαλίτσες πάνε και έρχονται δεξιά και αριστερά αφού 6 ομάδες εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού σε μία αγωνιστική όπου τα τρανζιστοράκια θα πάρουν φωτιά...
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟY
Αυτό που μετράει σε όλες τις περιπτώσεις ισοβαθμίας στην Ισπανία είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια. Στην τελευταία αγωνιστική εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού 6 ομάδες και μπορούν να προκύψουν πάρα πολλά σενάρια που αφορούν διπλές, τριπλές, ακόμα και τετραπλές ισοβαθμίες. Απλοποιώντας τα πράγματα δίνουμε ένα μπούσουλα με τα σενάρια που οδηγούν στον υποβιβασμό κάθε μία από τις 6 ομάδες. Εννοείται πως όποια από αυτές τις 6 ομάδες κερδίσει σήμερα, σώζεται...
Η Σαραγόσα υποβιβάζεται αν:
1. Ηττηθεί από την Λεβάντε.
2. Φέρει ισοπαλία και η Λα Κορούνια και η Χετάφε πάρουν τουλάχιστον ένα βαθμό
Η Λα Κορούνια υποβιβάζεται αν:
1. Χάσει από την Βαλένθια και η Σαραγόσα κερδίσει ή φέρει ισοπαλία
2. Φέρει ισοπαλία και προκύψει ο εξής συνδυασμός αποτελεσμάτων: νίκη της Σαραγόσα και ισοπαλίες των Χετάφε, Οσασούνα, Μαγιόρκα.
Η Χετάφε υποβιβάζεται αν:
1. Χάσει από την Σοσιεδάδ και η Σαραγόσα με την Λα Κορούνια πάρουν τουλάχιστον ένα βαθμό.
2. Φέρει ισοπαλία και προκύψει ο εξής συνδυασμός αποτελεσμάτων: νίκες της Σαραγόσα και της Λα Κορούνια και τουλάχιστον ισοπαλίες για Μαγιόρκα και Οσασούνα.
Η Οσασούνα υποβιβάζεται αν:
1. Χάσει από την Βιγιαρεάλ και προκύψει ο εξής συνδυασμός αποτελεσμάτων: Νίκες της Σαραγόσα και της Λα Κορούνια και τουλάχιστον ισοπαλία για Χετάφε.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποβιβάζεται αν:
1. Χάσει από την Χετάφε, φέρει ισοπαλία η Μαγιόρκα και η Σαραγόσα με την Λα Κορούνια κερδίσουν τα παιχνίδια τους.
Η Μαγιόρκα υποβιβάζεται αν:
1. Χάσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και προκύψει ο εξής συνδυασμός αποτελεσμάτων: Νίκη της Σαραγόσα, ισοπαλία της Χετάφε και τουλάχιστον ισοπαλία για Οσασούνα και Λα Κορουνια.
ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Μάλαγα: Ακόμα και αδιάφορη βαθμολογικά κάνει ζημιές σε ομάδες που καίγονται για βαθμούς. Θεωρητικά δεν είχε κανένα κίνητρο να παίξει για κάτι στο “Σαν Μαμές” απέναντι στην Μπιλμπάο που ήθελε νίκη για να κλειδώσει την πέμπτη θέση και ανάγκασε τους Βάσκους να σφυρίξουν την ομάδα τους! Η Μάλαγα προηγήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο με τον πιτσιρικά Ρέθιο και στην επόμενη φάση έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2! Η Μπιλμπάο ισοφάρισε με ανύπαρκτο πέναλτι, που προήλθε μετά από άλλο χαμένο πέναλτι που είχε φέρει την αποβολή του Ντεμικέλις, όμως η Μάλαγα έσβησε τον ρυθμό, έπαιξε καλύτερα με 10 και έμεινε αήττητη (1-1), έχοντας πάντως χάσει το σερί των 5 νικών: “Η ομάδα παίζει όπως μου αρέσει”, σχολίασε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι που θα έχει ένα τεράστιο μεταγραφικό μπάτζετ να διαχειριστεί αυτό το καλοκαίρι. “Απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε, χωρίς άγχος”, το σχόλιο του αρχηγού Απόνιο, με την Μάλαγα να έχει αρκετές απουσίες για σήμερα. Τιμωρημένοι οι βασικότατοι Ντεμικέλις (στόπερ), Ελισέου (εξτρέμ, εσχάτως αριστερός μπακ), ενώ νοκ-άουτ τέθηκε και ο σούπερ φορμαρισμένος Ζούλιο Μπαπτίστα που μαζί με τον επίσης τραυματία Ροντόν έχουν πετύχει φέτος 22 γκολ μαζί, έχοντας τεράστια συνεισφορά στην σωτηρία. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι βασικότατοι Ιγνάθιο Καμάτσο (αμυντικός μέσος), Ντούντα (αριστερός εξτρέμ), ενώ μικρότερης σημασίας είναι οι απουσίες των τραυματιών Μαλαγένιο (στόπερ) και Μτίλιγκα (αριστερός μπακ). Πολύ-πολύ νεανικό το σχήμα, ειδικά από την μέση και κάτω, για την Μάλαγα που θα παίξει με τον 18χρονο Χουάνμι μπροστά δίπλα στον επίσης πιτσιρικάΑργεντινό Σεμπαστιάν Φερνάντες, σε ένα πολύ ευέλικτο 4-4-2.
Μπαρτσελόνα: Στο μυαλό της δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο ο τελικός της 28ης Μαΐου του “Γουέμπλεί”. Τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν μεταγραφές, δεν υπάρχει ισπανική επικαιρότητα. Φάνηκε αυτό την περασμένη Κυριακή. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κατέβασε τα... τρίτα απέναντι στην Ντεπορτίβο, ρίχνοντας όλα τα μωρά (Φοντάς, Μπαρτρά, Τιάγο Αλκάνταρα, Τζόναθαν Ντος Σάντος, Χεφρέν, Οριόλ) και λογικά η έχουσα τρελό κίνητρο Λα Κορούνια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Η Μπαρτσελόνα έκανε φάσεις με το ζόρι και αν κάποια ομάδα άξιζε την νίκη, ήταν η “ντέπορ” που έχασε τεράστια ευκαιρία με χαμένο τετ-α-τετ στο τέλος. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Ο Γκουαρντιόλα δεν θέλει να ρισκάρει στο παραμικρό κάποιον τραυματισμό και θα χρησιμοποιήσει το ματς για να δώσει λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς όπως οι Αμπιντάλ, Αντριάνο και Πέδρο. Στην Βαρκελώνη έμειναν 6 από τις κολώνες της Μπαρτσελόνα που είναι οι Βίκτορ Βαλδές, Πουγιόλ, Πικέ, Τσάβι, Ινιέστα, Βίγια και Μέσι ενώ μοναδικός τραυματίας είναι ο Γκάμπι Μιλίτο. Ενδεκάδα που θα μοιάζει κατά πολύ με αυτή της Μπαρτσελόνα Β' για τους “μπλαουγκράνα”, που θα έχουν μπροστά πάντως την αξιόλογη τριάδα με Αφελάι, Πέδρο και Μπόγιαν.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Ρεάλ Μαδρίτης: Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κίνητρο, τότε όλη η Ρεάλ έχει κίνητρο. Η προσωπική λύσσα του Κριστιάνο Ρονάλντο να σπάσει το ρεκόρ του Ούγκο Σάντσες με 38 γκολ σε μία σεζόν έγινε πραγματικότητα στο “Μαδριγάλ”, αφού ο Πορτογάλος βρήκε μία πολύ χαλαρή Βιγιαρεάλ και με δύο ακόμα προσωπικά “τεμάχια” έφτασε τα 39, οδηγώντας τους “μερένγκες” σε μία εύκολη νίκη (πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό σκορ) με 1-3. Κάπως έτσι η Ρεάλ έφτασε τα 94 γκολ στην σεζόν και αν υπάρχει ένα κίνητρο για σήμερα, είναι μία εξάρα μπας και γραφτεί ακόμα ένα θρυλικό ρεκόρ σε μία έτσι κι έτσι σεζόν από πλευράς τίτλων. Συνεχίζονται οι μεταγραφές στην Μαδρίτη με τον Χαμίτ Αλτιντοπ να γίνεται η δεύτερη προσθήκη από την Μπουντεσλίγκα, μετά από αυτή του Νούρι Σαχίν, με τον Κακά να δηλώνει πως ενημερώθηκε ότι μένει και του χρόνου στην “βασίλισσα”. Με εναλλακτική αποστολή η “βασίλισσα”, αφού κατόπιν εντολής του Ζοσέ Μουρίνιο πήραν ρεπό για τεχνικούς λόγους οι Κασίγιας, Μαρσέλο, Γκαράι, Ιγκουαΐν, Ντια Μαρία, ενώ τραυματίες παραμένουν οι τρεις κεντρικοί χαφ Λασανά Ντιαρά, Κεντίρα και Γκάγκο. Κάπως έτσι βρήκαν χώρο στην αποστολή οι κομμένοι συνήθως Πέδρο Λεόν, Κανάλες, ενώ μπήκαν σε αυτήν και οι Χεσούς, Μαντί, Χοσέλου από την ομάδα νέων.
Αλμερία: Απαλλαγμένη από το άγχος που την έπνιξε στα περισσότερα παιχνίδια του δευτέρου γύρου, έκανε ένα μαγικό πρώτο μισάωρο απέναντι στην Μαγιόρκα, χαζεύοντας τους νησιώτες. Στην τελευταία του παράσταση στο “Μεντιτεράνεο” ο Αργεντινός ζογκλέρ Πάμπλο Πιάτι χόρευε και πριν καν συμπληρωθούν τριάντα λεπτά παιχνιδιού η Αλμερία είχε φτάσει το σκορ στο 3-0. Μετέπειτα έκανε συντήρηση δυνάμεων, πάγωσε το ρυθμό με το τελικό 3-1 απέναντι σε μία ομάδα που καιγόταν για ένα βαθμό να έρχεται πολύ εύκολα: “Η ομάδα απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι έχει ποιότητα. Ο υποβιβασμός είναι άδικος”, σχολίασε ο Ρομπέρτο Ολάμπε που για το σημερινό ματς σχολίασε πως: “η ομάδα θα πάει για να διεκδικήσει ότι μπορεί, ώστε να αφήσει μία τελευταία καλή εντύπωση”. Με 19 παίκτες ταξίδεψε στην Μαδρίτη η ομάδα της Ανδαλουσίας που δεν θα έχει τελικά τους Μίτσελ (βασικός δεξιός μπακ), Μ'μπαμί (αμυντικός μέσος), ενώ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος κόπηκε και ο Γάλλος μέσος Φεγκουλί που δεν πρόσφερε τίποτα στον δανεισμό του από την Βαλένθια.
ΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΧΙΧΟΝ
Έρκουλες: Παρά την απογοήτευση της από την οριστικοποίηση του υποβιβασμού, τις πολλές απουσίες και την έλλειψη ενδιαφέροντος στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο “Βιθέντε Καλντερόν” την περασμένη Κυριακή. Έπαιξε το παιχνίδι της, δεν έγινε σάκος του μποξ, ισοφάρισε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Τρεζεγκέ, όμως η κλάση του Ρέγες έφερε το 2-1 για την Ατλέτικο Μαδρίτης: “Νομίζω ότι αφήσαμε μία καλή εικόνα. Δεν διαλυθήκαμε, όπως θα περίμεναν κάποιοι και για αυτό πρέπει να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου”. Όλη η εβδομάδα πέρασε με σενάρια για την επόμενη ημέρα. Λογικά αποχωρεί ο Μίροσλαβ Τζούκιτς από την τεχνική ηγεσία, το ίδιο αναμένεται και με τους ακριβούς ξένους (Τρεζεγκέ, Βαλντές, Ντρέντε), ενώ για οικονομικούς λόγους θα φύγουν και οι Καλαταγιούδ, Κίκο Φεμενία. Στην τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό του “Ρίκο Πέρεθ”, ο Τζούκιτς θα έχει και πάλι τον Κολομβιανό μέσο Αγκιλάρ που εξέτισε και τον έμπειρο αριστερό χαφ Σεντόα, όχι όμως και τους Καλαταγιούδ (βασικός τερματοφύλακας), Σαρ (στόπερ), Ντρέντε (αριστερός μπακ-χαφ), Τομέρ (μεσοεπιθετικός), Βαλντές (περιφερειακός επιθετικός), που μπήκαν στην λίστα τραυματιών μαζί με τους μακρόχρονα απόντες Χόρχε Λόπεθ και Τότε. Δεν αλλάζει το 4-4-1-1 (έστω και με τον επιθετικό Πορτίγιο σε ρόλο αριστερού χαφ), ο Τζούκιτς που θα έχει στην κορυφή της επίθεσης για τελευταία φορά με την φανέλα των “αλικαντίνος” τον Νταβίντ Τρεζεγκέ.
Χιχόν: Κανείς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Ήταν κοινό μυστικό ότι η Σανταντέρ με τις αδελφικές σχέσεις που έχει αποκτήσει με την Χιχόν θα της έδινε φέτος το παιχνίδι για να σωθεί, κάτι που είχε γίνει από την ανάποδη φέτος. Απλώς η μπάλα δεν έμπαινε μέσα για την Σπόρτινγκ στο πρώτο ημίωρο, ενώ ο Σανταντέρ προηγήθηκε μάλλον κατά λάθος για τα μάτια του κόσμου! Στην επόμενη φάση η Χιχόν κέρδισε πέναλτι, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγινε το 2-1 και οι 22 παίκτες έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο σε μία ομορφιά του ποδοσφαίρου: “Δεν σωθήκαμε γιατί κερδίσαμε σήμερα. Σωθήκαμε γιατί στον δεύτερο γύρο πήραμε 30 βαθμούς”, δικαιολογήθηκε ο Μανουέλ Πρεθιάδο που όντως έκανε ένα μικρό θαύμα. Αν δεν υπήρχε ο κανονισμός της λίγκας που επιβάλλει την χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα τουλάχιστον 6 παικτών με συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τότε ο τεχνικός από την Καντάμπρια μπορεί να έβαζε μέσα όλη την ομάδα νέων! Άφησε στην Αστούρια για πρόωρες διακοπές τους Ριβέρα (πλάγιος μπακ), Ιβάν Ερνάντεθ (στόπερ), Εγκούρεν (αμυντικός μέσος), Αντρέ Κάστρο (οκτάρι), Ντιέγκο Κάστρο (αριστερός μεσοεπιθετικός, πρώτος σκόρερ), τον τιμωρημένο Ντε Λας Κουέβας (επιτελικός μέσος) και τους τραυματίες Κουέγιαρ (αναπλ. Τερματοφύλακας), Μπίλιτς (επιθετικός), παίρνοντας 6 παίκτες από την ομάδα νέων! Αίνιγμα το αρχικό σχήμα, ότι κι αν παίξει όμως η Χιχόν θα το εμφανίσει για πρώτη φορά φέτος, με πολύ πιτσιρικαρία που θα έχει την ευκαιρία να πάρει παραστάσεις και εικόνες Πριμέρα για το μέλλον.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Οσασούνα: Το πρώτο ματς-μπολ παραμονής χάθηκε, όμως αυτό δεν πείραξε κανέναν στην Παμπλόνα. Με πολύ αμυντικές διαθέσεις και 11 παίκτες ταξίδεψε στο “Αλφόνσο Πέρεθ” για να πάρει τον βαθμό, αλλά δέχθηκε αφόρητη πίεση και αφού σώθηκε χάρη στην τύχη στο πρώτο ημίχρονο, λύγισε στην επανάληψη με αυτογκόλ του Μιγκέλ Φλάνιο και γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-0. Έχει όμως την ευκαιρία στο καυτό “Ρέινο ντε Ναβάρα” να πάρει τον βαθμό που της λείπει για να σωθεί, έχοντας την συνταγή της επιτυχίας από τις δύο σερί νίκες στην Παμπλόνα με Βαλένθια και Σεβίλλη. Φτερά έχουν κάνει τα εισιτήρια από τα μέσα της εβδομάδας, αφού η διοίκηση όρισε τιμές στα 5 ευρώ, κάτι που προκάλεσε πανζουρλισμό στα εκδοτήρια! “Έμείς δεν ξέρουμε να παίζουμε για την ισοπαλία. Θα πάμε για την νίκη, ώστε να μην έχουμε το παραμικρό άγχος”, σχολίασε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που πήρε και τους 22 διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή, αφήνοντας εκτός μόνο τους τραυματίες Νέλσον (δεξιός μπακ), Μασούντ (κεντρικός μέσος). Μία μόνο αλλαγή προβλέπεται στην ενδεκάδα (4-2-3-1) των ναβαρέζων με τον (πρώην παίκτη της Βιγιαρεάλ) Καγέχα να παίζει σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ενώ στην κορυφή διατηρείται ο σωτήρας του δευτέρου γύρο και πρώην φορ του Λεβαδειακού Κίκε Σόλα.
Βιγιαρεάλ: Οι παίκτες της περιμένουν πως και πως να τελειώσει αυτή η κοπιαστική σεζόν, η πιο μακρά στην ιστορία της Βιγιαρεάλ. Για του λόγου το αληθές, το σημερινό είναι το 60ό επίσημο παιχνίδι για το “κίτρινο υποβρύχιο” μέσα στην σεζόν που ολοκληρώνεται χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η ομάδα του Γαρίδο έχει καπαρώσει την τέταρτη θέση. Ξεζουμισμένη και χωρίς ενέργεια έδειξε η ομάδα του Λεβάντε στο τελευταίο της ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, που ήταν το απόλυτο αφεντικό του ματς στο 1-3 μες το “Μαδριγάλ” που ήρθε ακόμα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ: “Μας έλειψε η επιθετική παρουσία, ήμασταν χωρίς πάθος” παραδέχθηκε ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο που αρνήθηκε ότι η ομάδα του ταξιδεύει για τουρισμό στην Παμπλόνα: “Εμείς σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για την νίκη, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα”. Τιμωρημένος ο πολύτιμος φέτος μεσοεπιθετικός Κάνι, στην ιατρική λίστα οι Άνχελ (δεξιός μπακ), Γκονσάλο (στόπερ), Μαρτσένα (στόπερ), ενώ πρόωρες διακοπές ξεκίνησε ο Βραζιλιάνος Νίλμαρ που έχει να παίξει και στο προσεχές Κόπα Αμέρικα. Τρεις παίκτες από την Βιγιαρεάλ Β' που δεν έχουν ξαναμπεί σε αποστολή πήρε μαζί του ο Γαρίδο που θα βάλει κάτω από τα δοκάρια τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Χουάν Κάρλος, όμως κατεβάζει κανονική ενδεκάδα από την μέση και κάτω με τους Ρόσι και Μάρκο Ρούμπεν βαρέα όπλα μπροστά.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΧΕΤΑΦΕ
Σοσιεδάδ: Μπορεί να είναι η μόνη από τις 6 ομάδες που κινδυνεύουν που δεν έχει βρεθεί σε κανένα σημείο της σεζόν στην ζώνη του υποβιβασμού, όμως με μία στραβοτιμονιά σήμερα μπορεί να αποχαιρετίσει! Κι αυτό γιατί με τα... περίεργα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών το όριο σωτηρίας ανέβηκε στα ύψη, κάτι που αιφνιδίασε τους Βάσκους, που είχαν κατεβάσει λίγο ταχύτητα το τελευταίο δίμηνο. Παίζοντας... φυσιολογικά κράτησε για ένα ημίχρονο στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”, όμως παραδόθηκε στην κλάση του Φρεντερίκ Κανουτέ που οδήγησε την Σεβίλλη στο... φυσιολογικό 3-1: “Σήμερα η αγωνιστική είχε πολύ... επιτυχημένα αποτελέσματα. Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν”, σχολίασε ειρωνικά ο Μαρτίν Λασάρτε που βλέπει την ομάδα του να θέλει ακόμα ένα βαθμό (απέναντι σε μία ομάδα που παίζει για την ζωή της) για να σωθεί και μαθηματικά. Μέσα σε 3 ώρες εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια στο “Ανοέτα” (με την διοίκηση να βάζει τιμή 10 ευρώ), για το ματς της χρονιάς, όπως επεσήμαναν όλοι οι παίκτες της Σοσιεδάδ, οι περισσότεροι εκ των οποίων έβαζαν το χέρι τους στην φωτιά, ότι ουδείς περνάει από ένα πυρακτωμένο “Ανοέτα”, όπου η Σοσιεδάδ μετρά τρεις σερί νίκες. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ουρουγουανός τεχνικός τον Νορβηγό στόπερ Ντεμίντοφ που έχει λίγες ελπίδες να παίξει. Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός φορ Ραούλ Ταμούδο, γυρίζει στο αρχικό σχήμα και ο δεξιός μπακ Κάρλος Μαρτίνεθ, ελάχιστες πιθανότητες να παίξει για τον υψηλόσωμο φορ Χοσέμπα Γιορέντε που προέρχεται από τετράμηνη αποχή, λόγω προβλήματος στην πλάτη.
Χετάφε: Με πρωτοφανές πάθος από παίκτες και εξέδρα, με απίστευτο τσαμπουκά και όρεξη διαχειρίστηκε τον τελικό παραμονής απέναντι στην Οσασούνα. Κυριολεκτικά πάτησε την ομάδα της Παμπλόνα μόνο που χρειάστηκε να περιμένει ως τις αρχές της επανάληψης για να λυτρωθεί με αυτογκόλ των ναβαρέζων και ως τις καθυστερήσεις για να ανακουφιστεί οριστικά με το τελικό 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα καταφέρνει να έχει την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη σώζεται οριστικά. Γίνεται όμως και αλλιώς. Τα τελευταία σενάρια θέλουν τους Άραβες ιδιοκτήτες της να δίνουν πριμ στην Ατλέτικο Μαδρίτης ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ώστε να κερδίσουν στην Μαγιόρκα κάτι που σημαίνει ότι με ισοπαλία στο “Ανοέτα” σώζονται και οι δύο σήμερα, ρίχνοντας τους νησιώτες στην Σεγούντα Ντιβιζιόν (πάντα σε περίπτωση που γίνει το φυσιολογικό και κερδίσουν Σαραγόσα και Λα Κορούνια)! “Όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται κάνουν το πρωτάθλημα μας να μοιάζει με σειρά κινουμένων σχεδίων. Εμείς κλείνουμε τα αφτιά μας και αφοσιωνόμαστε στο πως θα κερδίσουμε στο Σαν Σεμπαστιάν”, ξεκαθάρισε ο Μίτσελ, που σε μία κίνηση ενότητας πήρε μαζί του στην αποστολή όλους τους παίκτες, ακόμα και τους τρεις τραυματίες Ράφα (στόπερ), Γκαβιλάν (αριστερός χαφ), Αντριάν Κολούνγκα (επιθετικός) που δεν μπορούν να παίξουν. Επιστρέφει ετοιμοπόλεμος ο πλάγιος μπακ Μιγκέλ Τόρες, που θα είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την περασμένη Κυριακή στο 4-2-3-1 των Μαδριλένων που θα παίξουν με μοναδικό προωθημένο τον θηριώδη Βενεζουελάνο Μικού.
* Η Χετάφε δεν έχει κερδίσει μακριά από την έδρα της μέσα στο 2011, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε τρεις επισκέψεις της στο “Ανοέτα”.
ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Εσπανιόλ: Η χρονιά σε ότι αφορά το βαθμολογικό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στο “Ρομαρέδα”. Εκεί φάνηκε ότι το κακό μομέντουμ που έχτισε η Εσπανιόλ με τον κάκιστο δεύτερο γύρο της, δεν μπορούσε να αλλάξει την μοίρα της. Σε ένα πολύ αγχωμένο ματς, η Σαραγόσα βρήκε το γκολ που έψαχνε στις αρχές της επανάληψης και κράτησε το πολύτιμο 1-0, παρά την πίεση στο τέλος των Καταλανών, που είχαν μία απίστευτη τριπλή ευκαιρία στο φινάλε να κλέψουν το βαθμό: “στο ποδόσφαιρο αν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες την ώρα που σου παρουσιάζονται δεν μπορείς να πας μπροστά” το σχόλιο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο που αφορούσε και το ματς και την συνολική χρονιά των Καταλανών. Εκτός ομάδας πρέπει να θεωρείται ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας Καμενί που διαφώνησε με την πολιτική της ομάδας “να πάει μόνο για την σωτηρία και να μην θέτει στόχους για κάτι ψηλότερο” και φυσικά έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους μόνιμα τραυματίες Νταβίδ Γκαρσία (αριστερός μπακ), Φορλίν, Ματιόνι (στόπερ), Χάβι Μάρκεθ (αμυντικός μέσος), Ντάτολο (αριστερός χαφ), Ντε Λα Πένια (επιτελικός μέσος), Μπαένα, Ντούσερ (αμυντικοί μέσοι), Σέρτζιο Γκαρσία (περιφερειακός επιθετικός). Έντονα συναισθηματικά φορτισμένο το ματς, που σηματοδοτεί το αντίο του Ιβάν ντε Λα Πένια από την ενεργό δράση με τον “μικρό βούδα” να μπαίνει στην αποστολή μόνο και μόνο για να χαιρετίσει τους οπαδούς των “πέρικος” που ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή.
Σεβίλλη: Από το ολότελα καλή και η πέμπτη θέση. Αυτό που δεν αντέχεται με τίποτα είναι η έβδομη θέση που θα αναγκάζει την ομάδα της Ανδαλουσίας να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον Ιούλιο. Έστω κι αν έπαιξε με πολλές απουσίες, βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της Σοσιεδάδ και με τον Φρεντερίκ Κανουτέ (ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”) σε μεγάλα κέφια έφτασε στο δίκαιο 3-1, που της δίνει αβαντάζ για την πέμπτη θέση την οποία κατακτά σήμερα με νίκη: “Ο,τι κι αν γίνει στην συνέχεια, εγώ έχω την συνείδηση μου καθαρή. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα”, σχολίασε ο Γρεγόριο Μανθάνο που θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα στον πάγκο της Σεβίλλης, στην οποία προβλέπονται μαζικές εκκαθαρίσεις και στο ρόστερ. Ούτε λίγο ούτε πολύ μία ενδεκάδα απόντες έχουν οι Σεβιγιάνοι για την τελευταία τους αποστολή! Τελευταίο πρόβλημα αυτό του Κανουτέ που έφυγε στην Γαλλία λόγω του θανάτου του πατέρα του. Τραυματίες είναι οι Φερνάντο Ναβάρο (αριστερός μπακ), Ζοκορά (αμυντικός μέσος), Ράκιτιτς (επιτελικός μέσος), Χεσούς Νάβας, Ντιέγκο Καπέλ, Περότι (πλάγιοι μέσοι), ενώ δεν υπολογίζονται οι Ιταλοί μέσοι Γκουαρέντε, Τσιγκαρίνι όπως και οι Ακόστα (δεκάρι), Αρούνα Κονέ (περιφερειακός επιθετικός)! Με τέσσερις παίκτες από την ομάδα νέων η αποστολή, με την Σεβίλλη να παίζει αναγκαστικά 4-2-3-1 με τους πιτσιρικάδες Αλφαρο και Λουίς Αλμπέρτο να παίρνουν θέση στις δύο πτέρυγες πλάι στον Άλβαρο Νεγκρέδο.
ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Λεβάντε: Ότι κι αν κάνει σήμερα θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αν χάσει, θα θεωρηθεί ότι τα πήρε από την Σαραγόσα που καίγεται για την νίκη. Αν της κόψει βαθμούς, θα θεωρηθεί ότι τα πήρε από κάποιον άλλον που καίγεται για την παραμονή. Όχι, πως κι αυτή δεν έδωσε δικαιώματα για να την αμφισβητούν. Τελευταίο παράδειγμα το γειτονικό ντέρμπι (ο Θεός να το κάνει ντέρμπι) της περασμένης αγωνιστικής στο “Μεστάγια” με την Βαλένθια. Οι δύο ομάδες βολεύονταν απόλυτα με την ισοπαλία για τους δικούς τους λόγους και το ματς δεν κουνήθηκε από το 0-0, παρά το γεγονός ότι κάθε μία είχε από ένα δοκάρι και η Λεβάντε έπαιζε για 70 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα! Κάπως έτσι η Λεβάντε σώθηκε, η Βαλένθια εξασφάλισε την τρίτη θέση και όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο με εξαίρεση τον Μπαγεστέρος που προτίμησε να αποχαιρετίσει το κοινό των “νυχτερίδων” με το μεσαίο του δάκτυλο! “Όποιος διαδώσει φήμες που εμπλέκουν την Λεβάντε, θα κινηθούμε νομικά εναντίον του”, προειδοποίησε ο πρόεδρος Κίκο Καταλάν, ενώ ο Λουίς Γκαρσία έβγαλε την ουρά του απ' έξω: “Αυτός που θα πέσει δεν θα πέσει εξαιτίας της Λεβάντε, αλλά εξαιτίας όλης της χρονιάς που έκανε. Το παιχνίδι με την Σαραγόσα για εμάς είναι μία γιορτή”. Νοκ-άουτ για σήμερα οι τραυματίες Νάνο (στόπερ), Ντελ Όρνο (αριστερός μπακ), Χουάνλου (δεξιός χαφ), ενώ τιμωρημένος είναι ο μεσοεπιθετικός Σίσκο Ναδάλ. Δεν ξεκαθάρισε ο Λουίς Γκαρσία αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ φέτος, αν και σίγουρα θα προστατευτούν παίκτες που είναι στο όριο καρτών για τιμωρία όπως οι Ιμπόρα και Βάλδο.
Σαραγόσα: Μαθημένη το τελευταίο δίμηνο να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι σαν τελικό παραμονής, έκανε το ίδιο με επιτυχία και την Κυριακή απέναντι στην Εσπανιόλ. Με πολύ υπομονή (αλλά και άγχος) πήγε το ματς τσούκου-τσούκου, βρήκε το γκολ που έψαχνε στην αρχή της επανάληψης με μακρινό σουτ του Πόνσιο και κράτησε την πολύτιμη νίκη που διατήρησε τις ελπίδες παραμονής αφού στο τέλος οι Καταλανοί έχασαν απίστευτη τριπλή ευκαιρία για την ισοφάριση: “Απέναντι στην Λεβάντε θα παίξουμε πια για την ζωή μας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα σωθούμε” ομολόγησε ο Χαβιέρ Αγκίρε, με τον μέσο Γκάμπι να προσθέτει: “Δεν μας αγγίζουν όσα ακούγονται. Η Σαραγόσα θα κερδίσει και θα κερδίσει καθαρά την Λεβάντε”. Με προσπάθειες της διοίκησης εξασφαλίστηκαν άλλα 1000 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Αραγονίας θα έχει 3500 οπαδούς της στο πλευρό της, ενώ τα καλά νέα ήρθαν και από το ιατρικό μέτωπο αφού δήλωσαν έτοιμοι οι Τόνι Ντόμπλας (αναπλ. Τερματοφύλακας), Ντιόγκο (δεξιός μπακ), αφήνοντας εκτός μάχης τους μόνιμα απόντες Λαγουάρδια (δεξιός μπακ), Κοντίνι (στόπερ). Δίλημμα στα μπακ έχει μόνο ο Μεξικανός τεχνικός με τους Ντιόγκο, Λαντσάρο, Ομπράντοβιτς, Παρέδες να παίζουν για δύο θέσεις, με την Σαραγόσα να μένει πιστή στο 4-1-4-1, έχοντας μοναδική αιχμή τον Νιγηριανό Ούτσε.
ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Μαγιόρκα: Είναι η πιο αθώα και συνάμα και η πιο άφραγκη από τις ομάδες που κυνηγάνε την παραμονή. Ως εκ τούτου, αυτό την καθιστά επίφοβη για... φούντο. Τρανή απόδειξη το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Αλμερία. Οι νησιώτες δεν υπολόγισαν καλά τα κουκιά και δεν σκέφτηκαν το σενάριο που ήθελε την Μαγιόρκα να κινδυνεύει σε περίπτωση ήττας. Οι νησιώτες είδαν το ματς με την ουραγό Αλμερία σαν ένα παιχνίδια όπως όλα τα άλλα πριν καν βγει το ημίωρο έχαναν με 3-0 και τελικά ηττήθηκαν με 3-1, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν απαραίτητα ένα βαθμό για να σωθούν και μαθηματικά: “Είμαστε μόνοι μας. Ολομόναχοι. Είμαι σίγουρος ότι η Σαραγόσα θα κερδίσει την Λεβάντε. Δίνουν πολλά λεφτά αυτοί. Μας έχουν βάλει στο μάτι, για αυτό πρέπει να απαντήσουμε μόνοι μας” το ξέσπασμα του Ισραηλινού τερματοφύλακα Ντούντου Αουάτ. Συναγερμός και στον κόσμο που εξαφάνισε τα εισιτήρια, ενώ ο μεγαλομέτοχος Λορένθο Σέρα Φερέρ έριξε τους τόνους: “Δεν μας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και το ενδεχόμενο νίκης”. Τρεις καλές επιστροφές για την Μαγιόρκα που θα έχει και πάλι τους Ντε Γκουζμάν, Τεχέρα (κεντρικοί μέσοι), “Τσόρι Κάστρο” (πλάγιος μεσοεπιθετικός), κάτι που σημαίνει λευκό απουσιολόγιο με τον Μίκαελ Λάουντρουπ να καλεί όλους τους παίκτες στην αποστολή, χωρίς όμως να ανοίξει τα χαρτιά του για ενδεκάδα.
Ατλέτικο Μαδρίτης: Το μόνο για το οποίο θα παίξουν οι παίκτες της είναι για μερικές ημέρες διακοπών παραπάνω αφού αν η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφύγει την έβδομη θέση θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ μερικές εβδομάδες αργότερα. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι αφού οι “ροχιμπλάνκος” είναι ισόβαθμοι με Σεβίλλη και Μπιλμπάο, όμως χάνουν σε όλες τις ισοβαθμίες. Ωστόσο, υπάρχει ένα σενάριο που ίσως αλλάξει την διάθεση των παικτών της, αν επαληθευτεί η φήμη που θέλει την διοίκηση της Χετάφε να δίνει στην Ατλέτικο πριμ νίκης ενός εκατομμυρίου ευρώ, ώστε να πέσει η Μαγιόρκα! Τελευταίο ματς για τον Κίκε Φλόρες στον πάγκο της που στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του έκανε μία σούμα: “Αφήνω την ομάδα με μία ευρωπαϊκή κούπα, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με οργανωτική πρόοδο και νέους παίκτες που ήλθαν από τα φυτώρια”. Πάλι εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους ο Ντιέγκο Φορλάν, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στο κέντρο της άμυνας αφού λείπουν οι τρεις από τους τέσσερις στόπερ (Αλβαρο Ντομίνγκεθ, Περέα, Γκοντίν), κάτι που σημαίνει ότι ο μικρός Πούλιδο παίρνει πάλι φανέλα βασικού. Εξέτισε και επιστρέφει ο Τσέχος δεξιός μπακ Ουϊφαλούσι, εκ νέου σε ρόλο επιθετικού ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες που θα παίξει ως παρτενέρ του Κουν Αγκουέρο στο 4-4-2 των Μαδριλένων.
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Λα Κορούνια: Τα έφερε έτσι η μοίρα που παίζει την ζωή της απέναντι σε μία ομάδα που της ξυπνά κακές αναμνήσεις. Ήταν τέλη της σεζόν 1993-94, όταν η Λα Κορούνια απείχε ένα βήμα από τον τίτλο, όμως ένα χαμένο πέναλτι του Μίροσλαβ Τζούκιτς στην εκπνοή του ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Βαλένθια έστειλε τον τίτλο αλλού! Τώρα η “ντέπορ” παίζει απέναντι στις “νυχτερίδες”: “το πιο σημαντικό ματς της ιστορίας της”, όπως είπε ο τερματοφύλακας Ντάνι Αρανθουμπία. Αυτό που θα της σώσει την κατηγορία. Έμεινε ζωντανή στο “Καμπ Νου” απέναντι στα δεύτερα της Μπαρτσελόνα (0-0), είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς στο τέλος με τεράστια ευκαιρία του Αντριάν στο τέλος, όμως σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία: “Μπορούμε να κερδίσουμε την Βαλένθια, έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα που έχει κάνει όλη αυτή την προσπάθεια, όλη την χρονιά”, το σχόλιο του Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα που πήρε στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες πλην του τραυματία Αντόνιο Τομάς (αμυντικός μέσος) και των μόνιμα απόντων Ζε Κάστρο (στόπερ), Ρινταρόι (αριστερός μπακ), Χαβίτο (πλάγιος μέσος). Ενδεκάδα Βαρκελώνης για την ομάδα της Γαλικίας που θα παίξει με ότι πιο έμπειρο έχει με τους Βαλερόν, Ρίκι, Γουαρδάδο πίσω από τον Αντριάν σε ένα σούπερ επιθετικό (για τα δεδομένα της) 4-2-3-1.
Βαλένθια: Το μυαλό είναι ήδη στην επόμενη χρονιά. Πλέον εξασφάλισε την τρίτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως το μυαλό είναι ήδη στις διακοπές. Η διοίκηση ήδη πρότεινε ανανέωση στον Ουνάι Έμερι και πλέον οι σκέψεις έχουν να κάνουν με το μεταγραφικό παζάρι. Η χαρά του ποδοσφαίρου την περασμένη Κυριαή στο “Μεστάγια”, όπου Βαλένθια και Λεβάντε ήθελαν από ένα βαθμό (και ω τι θαύμα τον πήραν) σε ένα γειτονικό “ντέρμπι” που έληξε 0-0 χωρίς να κουνηθεί φύλλο! “Δεν χρειάζεσαι λεφτά τρίτων για να πας να κερδίσεις ένα ματς”, το σχόλιο του Πορτογάλου στόπερ Ρικάρντο Κόστα στην ερώτηση αν η Βαλένθια έχει το παραμικρό κίνητρο για να παίξει στο “Ριαθόρ”. Δεν πρόλαβε ο εμπύρετος βασικός τερματοφύλακας Γουάιτα, κάτι που ισχύει και για τον πλάγιο μέσο Πάμπλο Ερνάντεθ. Εκτός πλάνων πάντα οι Μιγκέλ (δεξιός μπακ), Ρικάρντο Κόστα (στόπερ), Βιθέντε (αριστερός εξτρέμ), Τσόρι Ντομίνγκες (περιφερειακός επιθετικός). Με καλή και αξιόμαχη ενδεκάδα κατεβαίνει η Βαλένθια, όπερ σημαίνει 4-3-3, με τους Ζονάς και Μάτα πλάι στον σούπερ φορμαρισμένο Ρομπέρτο Σολδάδο.
* Κακή η προϊστορία της Λα Κορούνια απέναντι στην Βαλένθια μέσα στο “Ριαθόρ” καθώς δεν έχει κερδίσει τις “νυχτερίδες” τα τελευτία 7 χρόνια.
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Σανταντέρ: Η χρονιά έχει τελειώσει εδώ και δύο αγωνιστικές. Ο στόχος της σωτηρίας επετεύχθη και άρχισαν τα... χατίρια. Όπως όλη η Ισπανία ήξερε κάθισε και έχασε στην έδρα της Χιχόν, σώζωντας και την Χιχόν με την οποία διατηρεί αδελφικές σχέσεις. Μπορεί να προηγήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο για τα μάτια του κόσμου, όμως αμέσως έκανε πέναλτι για την ισοφάριση με την Χιχόν να κάνει το 2-1 με την έναρξη της επανάληψης και το ματς να λήγει εκεί, με το σύνθημα “πέρυσι εμείς, φέτος εσείς” να δονεί την εξέδρα με αφορμή το περσινό ματς, όταν η Χιχόν είχε σώσει την Ράθινγκ. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Οι παίκτες βγήκαν μέσα στην εβδομάδα και εξήγησαν τα προβλήματα τους δημόσια αποκαλύπτοντας ότι 11 εξ' αυτών έχουν λαμβάνειν 1,7 με τον νέο Ινδό ιδιοκτήτη να παγώνει τις πληρωμές των παλιότερων χρεών. Μέσα σε κλίμα παντελούς αδιαφορίας το σημερινό ματς, στο οποίο επιστρέφει ο Μεξικανός επιθετικός Τζιοβάνι ντος Σάντος ίσως στο τελευταίο του ματς με την ομάδα της Καντάμπρια. Εκτός μάχης ο έμπειρος αμυντικός μέσος Κόλσα, κάτι που ισχύει και με τον τρίτο τερματοφύλακα Μάριο Φερνάντεθ που θα ξεκινούσε βασικός. Δεν αλλάζει το 4-4-2 ο Μαρθελίνο Γαρθία Τοράλ που δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Σανταντέρ, με τον Τζιοβάνι ντος Σάντος στην γραμμή κρούσης πλάι στον Σουηδό Ρόζενμπεργκ.
Αθλέτικ Μπιλμπάο: Έφτασε στο σημείο να αφυριχτεί από το πάντα απαιτητικό κοινό της στο 1-1 με την Μάλαγα την περασμένη αγωνιστική. Ασέβεια με βάση όλη την φετινή της εικόνα, λογικό με βάση την λογική του ματς. Η αδιάφορη Μάλαγα άνοιξε το σκορ λίγο πριν βγει το ημίχρονο, η Αθλέτικ ισοφάρισε με μαϊμού πέναλτι που ακολούθησε χαμένο πέναλτι και αποβολή του Ντεμικέλις και το ματς κόλλησε εκεί στο 1-1. Ο Χοακίν Καπαρός έκανε αμυντικογενείς αλλαγές για να κρατήσει το 1-1 και το κοινό λογικά εξανέστη. “Οταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλειδώσεις το βαθμό”, ήταν το σχόλιο του Ισπανού τεχνικού, με το πλευρό του οποίου τάχθηκαν παίκτες και τεχνική ηγεσία. Με το εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, η Αθλέτικ κυνηγάει μερικές εβδομάδες παραπάνω ξεκούρασης αποφεύγοντας την έβδομη θέση κάτι που θα καταφέρει με νίκη σήμερα. Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές πλην της επιστροφής του τιμωρημένου μέσου Γουρπέγι. Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι Αουρτενέτσε (αριστερός μπακ), Αϊτόρ Οθιο, Ουστάριτς (στόπερ), Μπαλενθιάγκα (αμυντικός μέσος) Ιγκόρ Μαρτίνεθ (μεσοεπιθετικός), Κοϊκίλι (αριστερός μπακ), Σουσαέτα (πλάγιος μέσος), Ντίαθ ντε Θέριο (επιθετικός). Δεν αλλάζει το κλασικό 4-4-2 για τα λιοντάρια με τον εργάτη Γκαΐθκα Τοκέρο σε ρόλο παρτενέρ του Φερνάντο Γιορέντε.
* Εκπληκτική η παράδοση των Βάσκων στο “Σαρδινέρο”, όπου η Μπιλμπάο έχει κερδίσει στις 5 από τις 8 τελευταίες της επισκέψεις.
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1.-ΣΚΟΡ 1-0
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ.- 1/1.-ΗΤ 2/2
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2.-ΣΚΟΡ 1-2
ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. Χ-ΣΚΟΡ 3-4
ΜΑΛΑΓΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 12.-ΣΚΟΡ 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου