Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011




CHAMPIONSHIP: Κερδίζει η Σουόνσι

Η Σουόνσι μπορεί να κερδίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να πάρει την πρόκριση στον τελικό πλέι-οφ του Championship. Οι Ουαλοί πήραν πανάξια το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι μέσα στο «Σίτι Γκράουντ» έχοντας μείνει με δέκα παίκτες για ολόκληρα 89 λεπτά και τώρα παίζουν στο γήπεδό τους, στο οποίο είχαν το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας (15 νίκες, 11 μόλις γκολ παθητικό). Η Φόρεστ από την άλλη κινδυνεύει να μείνει για δεύτερη σερί χρονιά εκτός τελικού, κάτι το οποίο είχε συμβεί στον προπονητή τους Μπίλι Ντέιβις άλλες δύο χρονιές με την Πρέστον το 2005 και το 2006. Φυσικά ένα ματς με τέτοια σημασία σίγουρα αναμένεται ντέρμπι και οι γηπεδούχοι μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν.

Πρόβλεψη:


TIPPELIGAEN Νορβηγίας: Άσος Μπραν και Λίλεστρομ

Με τον άσο της Μπραν κόντρα στην Σταρτ θα ξεκινήσουν οι προβλέψεις μας από τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας. Η Μπραν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θα την εμπιστευτούμε. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο πρωτάθλημα νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την Βαλερέγκα και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ταυτόχρονα πήρε και την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου νικώντας με 3-2 την Φάνα. Σήμερα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί για να πιάσει τις τρεις πρώτες θέσεις. Οι Σταρτ από την μεριά της δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Μετά το καλό της ξεκίνημα ακολούθησαν άσχημες εμφανίσεις και δυο κολλητές ήττες από Άαλεσουντ την περασμένη αγωνιστική και Σπάρτα Σάρπσμπουργκ. Είναι στην μέση της βαθμολογίας έχοντας άσχημη εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πάμε με τον άσο της Μπραν στο 2,00.

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΟΛΝΤΕ

Η Λίλεστρομ επανήλθε στις καλές εμφανίσεις στο κύπελλο νικώντας με 2-0 την Γζόβικ. Και στο πρωτάθλημα όμως δεν έχει άσχημη εικόνα καθώς είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει. Την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς έχανε με 1-0 από την Φρέντρικσταντ αλλά ισοφάρισε προς το τέλος της αναμέτρησης. Σήμερα υποδέχεται μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσει για την νίκη. Η Μόλντε δεν εμφανίστηκε αντάξια των προσδοκιών στο ντέρμπι κόντρα στην Ρόζενμποργκ και γνώρισε την ήττα με 2-0. Δεν έχει καθόλου σταθερή απόδοση και για αυτό δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Πάντως την πρόκριση στο κύπελλο την πήρε νικώντας με 2-0 την Τραφ. Τα δυο τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες έχουν λήξη ισόπαλα. Σήμερα θα πάμε με τον άσο της Λίλεστρομ στο 2,10.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Πριν από δυο εβδομάδες στην πρόβλεψη μας στο παιχνίδι της Ρόζενμποργκ με την Βαλερέγκα είχαμε γράψει ότι οι πρωταθλητές ανεβάζουν στροφές. Αυτό αποδείχθηκε και τότε αλλά και την περασμένη αγωνιστική που πέρασε εύκολα με 2-0 από την έδρα της Μόλντε. Είναι ακόμα χαμηλά στην βαθμολογία καθώς οι τρεις ήττες στην πρεμιέρα έχουν κοστίσει. Πάντως είναι νωρίς ακόμα και σίγουρα θα ανέβει στην βαθμολογία. Σήμερα υποδέχεται μια ομάδα που έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα και λογικά θα πάρει εύκολο τρίποντο. Η Χάουγκεσουντ γνώρισε την τέταρτη ήττα της στο πρωτάθλημα κόντρα στην Στάμπαεκ με 4-3. Το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Για το κύπελλο νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπζαρκ. Ο άσος της Ρόζενμποργκ είναι πολύ χαμηλός οπότε θα πάμε με το over 3,5 γκολ σημείο που έχει εμφανιστεί στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ  over 3,5  2,10
Λίλεστρομ – Μόλντε  1  2,10
Μπραν – Σταρτ  1  2,00

Hierro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου