Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011



TIPPELIGAEN Νορβηγίας: Δυο άσοι και ένα διπλό


Δυο άσοι και ένα διπλό ξεχωρίζουν από τα σημερινά παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Νορβηγία. Η Μόλντε υποδέχεται την Φρέντρικσταντ και ελπίζει να πάρει το τρίποντο που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στην έδρα της Λίλεστρομ όπου και απέδρασαν με το διπλό. Πήραν το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο με πέναλτι και έκτοτε δεν το έχασαν. Σήμερα υποδέχονται μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πάρουν το τρίποντο. Η Φρέντρικσταντ εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο πρωτάθλημα. Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Λίλεστρομ αφυπνίστηκε και νίκησε εντός με 3-1 την Βαλερέγκα. Με την νίκη αυτή ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ελπίζει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό.  Σήμερα καλείται να παίξει σε μια έδρα που δεν παίρνει εύκολα αποτέλεσμα. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Μάρτινσεν και τραυματίας ο μέσος Βαλένσια. Αν και η Φρέντρικσταντ έχει δείξει καλά δείγματα γραφής θα πάμε με τον άσο της Μόλντε στο 1,80.


ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΜΠΡΑΝ


Η Στομσγκόντσετ γνώρισε την ήττα με 2-1 την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας από την Άαλεσουντ και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της μετά το σερί των πέντε αήττητων αγώνων που είχε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σήμερα υποδέχεται μια ομάδα αρκετά επιθετική αλλά με όπλο την έδρα της θα πάει για τους τρεις βαθμούς. Εντός οι γηπεδούχοι σε τέσσερα παιχνίδια έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η Μπραν από την μεριά της έκανε το καθήκον την κόντρα στην Σταρτ νικώντας με 2-1. Ανέβηκε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας όπου και ισοβαθμεί με τέσσερις ομάδες μεταξύ αυτών και της σημερινής της αντιπάλου. Είναι αρκετά επιθετική ομάδα και θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα ένα τρίποντο εκτός έδρας. Και οι δυο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες για την νίκη, εμείς όμως θα πάμε με τον άσο των γηπεδούχων.


ΣΤΑΡΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ


Και οι δυο ομάδες έρχονται από ήττες την προηγούμενη αγωνιστική. Η Σταρτ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπραν εκτός έδρας χάνοντας με 2-1. Το πάλεψε το παιχνίδι αλλά ήταν άτυχη καθώς δέχθηκε πέναλτι στο 86’. Έχει πέσει στην δέκατη θέση της βαθμολογίας και ψάχνει μια νίκη για να ορθοποδήσει. Σήμερα κόντρα στην Ρόζενμποργκ δύσκολα θα καταφέρει να πετύχει κάτι καλό. Οι πρωταθλητές έκαναν το θαύμα τους για ακόμα ένα παιχνίδι. Πάνω που λέγαμε ότι έχει πάρει τα πάνω της νικώντας σε δυο ντέρμπι ήρθε η σφαλιάρα από την Χάουγκεσουντ να την προσγειώσει ανώμαλα. Έχασε με 1-0 στην έδρα της και έπεσε ξανά στην δωδέκατη θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και για αυτό θα πάμε με το διπλό της. Εξάλλου στις δυο τελευταίες επισκέψεις της στην Σορ Αρίνα έχει φύγει με το διπλό.


Αναλυτικά οι προβλέψεις
Σταρτ – Ρόζενμποργκ  2 2,00           -ΣΚΟΡ 1-1
Μόλντε – Φρέντρικσταντ  1  1,80 -ΣΚΟΡ 2-1
Στρομσγκόντσετ – Μπραν  1  1,80 -ΣΚΟΡ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου