Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ


Λίγκα Σάγκρες: Μπέιρα Μαρ-Μπράγκα
 
Απόψε πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής τουμ Πορτογαλικού πρωταθλήματος με την Μπέιρα Μαρ να υποδέχεται την Μπράγκα. Η Μπέιρα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος έφυγε με διπλό (0-3) από την Πάκος. Δεν θα έχει όμως τον καλό επιθετικό Μπαλμπόα που πάει στο Κόπα Άφρικα με την Γουινέα. Η Μπράγκα προέρχεται από νίκη επί της Νσαιονάλ εκτός για το Λιγκ Καπ. Υπάρχει πρόβλημα στα χαφ με την απουσία των Ούγκο Βιάνα (τιμωρημένος) και Τζαμάλ (Κόπα Άφρικα). Στο πρωτάθλημα η Μπράγκα στα έξι τελευταία ματς είχε τέσσερα over. Η παράδοση είναι μαζί της με τέσσερα συνεχή διπλά. Οι απουσίες όμως είναι σημαντικές και για τις δύο ομάδες. Θα πάμε με το διπλό.

ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ-ΜΠΡΑΓΚΑ                       2.


FA CUP: Άρσεναλ – Λιντς
 

Γκολ και από τις δύο ομάδες περιμένουμε στο σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup) ανάμεσα σε Άρσεναλ. Η επιθετική ισχύς των «κανονιέρηδων» είναι γνωστή και με την προσθήκη του Τιερί Ανρί ως δανεικού από τις ΗΠΑ προσθέτει άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα του Αρσέν Βενγκέρ. Η Λιντς όμως δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τα όπλα όπως δεν έκανε και στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι όπου η Άρσεναλ χρειάστηκε ένα πέναλτι στο τέλος για να κάνει το 1-1 και να πάρει την πρόκριση σε επαναληπτικό. Η ομάδα του Σάιμον Γκρέισον είναι επικίνδυνη εκτός έδρας και τα ταξίδια της φέτος προσφέρουν πάνω από τρία γκολ μέσο όρο ανά αγώνα. Με αυτή τη λογική και χωρίς να μπλεχτούμε σε στοίχημα αποτελέσματος, ποντάρουμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο.

Πρόβλεψη:


SUPERLEAGUE Τουρκία:Θα ρισκάρουμε στο Χ.
 

Με την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσέ – Γκαζιάντεσπορ πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Τουρκία. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά με δεδομένο τις πολύ χαμηλές αποδόσεις θα αποφύγουμε να ποντάρουμε στον άσο και θα ρισκάρουμε στο χ που έχει και πολύ καλή απόδοση.Από μια απουσία και μάλιστα και οι δύο από το χώρο του κέντρου έχουν οι δύο ομάδες, καθώς οι μεν γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Εμρέ, οι δε φιλοξενούμενοι αυτές του Κουρτουλούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ: X
ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ:ΑΝΖΕ-ΜΟΝΑΚΟ

Παιχνίδι κυπέλλου,με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοικτά,θα πάμε με το Χ,καθώς είναι το αγαπημένο σημείο της Μονακό.

ΑΝΖΕ-ΜΟΝΑΚΟ Χ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου