Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πλεϊ οφ Τσάμπιονς Λίγκ: Για την έκπληξη η Οντένσε
 
 
 
 

Ανέτοιμη δείχνει η Βιγιαρεάλ που δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Οντένσε στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων της φάσης των πλεϊ οφ της κορυφαίας διοργάνωσης (2η μέρα). Στο 3,80 ο άσος (William Hill) αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε την τύχη μας στο συγκεκριμένο σημείο. Με δεδομένο ότι η Μπάγερν παρουσιάζει δυσκολία στο γκολ, προτείνω να αποφύγουμε τις χαμηλές αποδόσεις του άσου στον αγώνα με την Ζυρίχη και να ρίξουμε μια ματιά στο «under»,ενώ την ίδια λογική θα ακολουθήσω και για τον αγώνα της Κροατίας ανάμεσα στη Ντιναμό και την Μάλμε.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ  - ΓΚΕΝΚ
Όσο κι΄ αν φαίνεται περίεργο, η Μακάμπι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους και κατά συνέπεια ένα μικρό προβάδισμα όσο αφορά τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με τους Βέλγους. Ο αγώνας θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, 95 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα των Ισραηλινών  η οποία δεν πληροί τις προϋποθέσεις της ΟΥΕΦΑ. Καλή ομάδα η πρωταθλήτρια Βελγίου, αλλά τελευταία υπάρχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα που ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση της. Ο κεντρικός αμυντικός Μπουλιάτ είναι η μοναδική απουσία των (τυπικά) γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τον επίσης κεντρικό τους αμυντικό Ανελέ, τους μέσους Βάντεμπορε, Ντε Μπράουνε και τον επιθετικό Ογκουντζίμι. Οι υψηλές θερμοκρασίες στο Τελ Αβλιβ θα λειτουργήσουν υπέρ των ποδοσφαιριστών της Μακάμπι. Δεν είναι κακή η απόδοση του 2,00 στον άσο.   
    
OΝΤΕΝΣΕ – ΒΙΓΙΡΕΑΛ
Στα χαρτιά τουλάχιστον η Βιγιαρεάλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο στην πράξη οι Δανοί είναι περισσότερο έτοιμοι. Έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, μετράνε μία μόλις ήττα στο δικό τους πρωτάθλημα, ενώ οι αντίπαλοι τους όχι μόνο δεν γνωρίζουν πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα (λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν τελευταία με τις απεργίες των ποδοσφαιριστών στην Ισπανία) αλλά είναι τόσο νέα ομάδα που δεν έχουν προλάβει να «δέσουν» οι παλιοί με τους νέους. Θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε την τύχη μας στον άσο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ  - ΓΚΕΝΚ: 1

OΝΤΕΝΣΕ – ΒΙΓΙΡΕΑΛ: 1
Σούπερ Καπ Ισπανίας: Πάλι θα διαμαρτύρεται ο...σπέσιαλ!!!
 
 
 

 

Λίγες μέρες μετά την χορταστική αναμέτρηση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» οι δύο μεγάλες ομάδες της Ισπανίας κοντράρονται ξανά αυτή την φορά στο «Καμπ Νόου». Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ και με προίκα το 2-2 του πρώτου αγώνα ευελπιστεί να πάρει για πρώτη φορά το Σούπερ Καπ σπίτι της.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο από την άλλη θα ετοιμάσει τους...καμικάζι-καρατέκα του για μία ακόμη παράσταση κατς (βλέπε μαρκάρισμα Κεντίρα) και φυσικά από την πλευρά του σκαρφίζεται νέους τρόπους για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές, οι οποίοι κατά τον ίδιο, αδικούν την ομάδα του. Ο...σπέσιαλ ψάχνει φαίνεται από νωρίς άλλοθι και φέτος μιας και βλέπει πως για μία ακόμη χρονιά πιθανότατα να βολευτεί με κανένα κυπελλάκι Ισπανίας. Κι αν....Για την Μπάρτσα λογικά Πικέ και Τσάβι θα ξεκινήσουν αλλά είναι άγνωστο αν το ίδιο θα συμβεί και με τους Μέσι και Σάντσεζ που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι. Για την Ρεάλ πιθανότατα η ενδεκάδα δεν πρόκειται να αλλάξει. Δια ταύτα.



Καμπεονάτο Μπραζιλειράο: Με Φλουμινένσε και Σάντος...
 
 
  



Απόψε σερβίρεται το κυρίως πιάτο της 17ης αγωνιστικής του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Επιλέξαμε τρεις αναμετρήσεις για ποντάρισμα αν και τώρα τελευταία η Βραζιλία δεν μας τα λέει και πολύ καλά. Η Φλουμινένσε μετά από δύο συνεχόμενες ήττες υποδέχεται την Φιγκειρένσε η οποία εκτός έδρας χάνει πολύ σε δυναμικότητα. Η Φλου δεν έχει κανένα περιθώριο απωλειών. Το ίδιο και περισσότερο ισχύει για την Σάντος η οποία μετά την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες φαίνεται πως τα φόρτωσε στον...κόκκορα. Υποδέχεται την επικίνδυνη Κοριτίμπα αλλά αν δεν νικήσει τότε μπορεί να μπει σε περιπέτειες. Τέλος πάντα κλειστή είναι η αναμέτρηση της Σεαρά με την Γκρέμιο και καλύτερα είναι να καλυφθούμε με τα γκολ. Δια ταύτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου