Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

PREMIER LEAGUE: Άσοι Λίβερπουλ και Φούλαμ
 
 
Οι άσοι της Λίβερπουλ και της Φούλαμ είναι οι κύριες επιλογές μας στη σημερινή πρώτη αγωνιστική της Premier League Αγγλίας:
Γουίγκαν – Νόριτς
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η Γουίγκαν ξεκινά τις υποχρεώσεις της απέναντι σε νεοφώτιστη, ελπίζοντας ότι θα τα πάει καλύτερα από 0-4 της πρεμιέρας ένα χρόνο πριν απέναντι στη Μπλάκπουλ. Οι «λάτικς» έχασαν τον Ν' Ζόγκμια στις μεταγραφές αλλά έκαναν καλή προετοιμασία και με τον Ρομπέρτο Μαρτίνες ένα χρόνο σοφότερο ελπίζουν σε ευκολότερη παραμονή από πέρσι. Αν θέλουν να το καταφέρουν θα πρέπει να κερδίζουν τέτοιες ομάδες και ειδικά εντός. Η Νόριτς πάει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και πέρα από το στοιχείο του αιφνιδιασμού και ενθουσιασμού δεν φαίνεται να έχει το κάτι παραπάνω. Θα προτιμήσουμε τον άσο που μας φαίνεται αρκετά καλός από πλευράς απόδοσης.
ΚΠΡ – Μπόλτον
Είναι ένα από τα ματς που θα αποφύγουμε στην πρεμιέρα. Η ΚΠΡ παρά τα πλούτη των ιδιοκτητών της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τις μεταγραφές της, παίρνοντας κυρίως βετεράνους της Πρέμιερ Λιγκ όπως ο Κίερον Ντάιερ. Η Μπόλτον από την άλλη ίσως δεν είναι η καλή περσινή ομάδα αλλά έχει παραπάνω εμπειρίες από την αντίπαλό της στην κατηγορία. Επειδή όμως η ΚΠΡ είναι ουσιαστικά άγνωστος Χ στην κατηγορία θα προτιμήσουμε να την παρακολουθήσουμε λίγο πριν ποντάρουμε στα παιχνίδια της και ειδικά εντός έδρας.
Λίβερπουλ – Σάντερλαντ
Συντηρητικά με τον άσο  θα πάμε σε αυτό το ματς πιστεύοντας ότι η αναγέννηση των «κόκκινων» μπορεί να ξεκινήσει φέτος, έστω και χωρίς τον τραυματία Τζέραρντ στις αρχές της σεζόν. Με Ντάουνινγκ, Άνταμ, Χέντερσον, Ενρίκε (λογικά δεν θα παίξει σήμερα), αλλά και τους Κάρολ και Σουάρες να έχουν προσαρμοστεί πια, το «Άνφιλντ» μπορεί να ξαναγίνει φρούριο. Η Σάντερλαντ έχει ενισχυθεί πολύ με 10 νέους παίκτες (ανάμεσά τους Ο' Σέι και Μπράουν από τη Μάντσεστερ Γ.), αλλά έχει να νικήσει από το 1983 στο «Άνφιλντ» και δύσκολα θα αντισταθεί στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.
Μπλάκμπερν – Γουλβς
Ελαφρύ προβάδισμα στη Μπλάκμπερν στον άσο θα δώσουμε εδώ. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά ήσυχες στο παζάρι συμπληρώνοντας απλά το παζλ του ρόστερ τους προκειμένου να σωθούν πιο εύκολα από πέρσι. Η Μπλάκμπερν μας φαίνεται ελαφρώς καλύτερη ενώ έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία εντός απέναντι στους «λύκους».
Νιούκαστλ – Άρσεναλ
Στην ισοπαλία θα ποντάρουμε εδώ, κυρίως λόγω της αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην Άρσεναλ με τις υποθέσεις των Φάμπρεγκας και Νασρί. Δεν είναι και λίγο να χάνεις τους δύο καλύτερους παίκτες σου μέσα σε λίγες μέρες και είναι άγνωστο πώς θα επηρεάσει αυτό την ψυχολογία των Λονδρέζων. Η Νιούκαστλ έχασε επίσης αρκετούς βασικούς (Νόλαν, Ενρίκε) και δεν ενισχύθηκε αρκετά στις μεταγραφές. Όμως παραμένει μία πάντα υπολογίσιμη ομάδα και ειδικά στην έδρα της, όπως διαπίστωσε άλλωστε η Άρσεναλ στο καλύτερο ματς της περσινής σεζόν, εκείνο το φοβερό 4-4.
Φούλαμ – Άστον Βίλα
Η Φούλαμ έχει αρχίσει από νωρίς τις υποχρεώσεις της στη σεζόν λόγω Γιουρόπα Λιγκ και ήδη έχει αποκτήσει ρυθμό. Η Βίλα δεν μας εμπνέει καμία εμπιστοσύνη έχοντας χάσει Ντάουνινγκ και Άσλεϊ Γιανγκ. Μια χαρά ο άσος.
Προβλέψεις:




BUNDESLIGA: Δύσκολη αγωνιστική 

 
 
Αν ψάχνετε για χαμηλά στανταράκια στην κυρίως ημέρα της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga, καλύτερα να ψάξετε αλλού. Αν προσφέρονται σε κάτι τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι να ψάξουμε πιθανές εκπλήξεις που μπορούν να μας χαρίσουν σημαντικά κέρδη χωρίς μεγάλο ρίσκο σε χρήματα.
Αμβούργο – Χέρτα
Άσσος. Το Αμβούργο γνώρισε ήττα με 3-1 στην πρεμιέρα από τη Ντόρτμουντ. Από την άλλη, πώς να στηρίξει κανείς μια «χλωμή» Χέρτα, που έχασε μάλλον εύκολα από τη Νυρεμβέργη στο Βερολίνο (0-1);.
Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν
1,75 στο διπλό της Μπάγερν, μετά τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της πρεμιέρας; Αν δηλαδή οι Βαυαροί δεν είχαν χάσει 0-1 από τη Γκλάντμπαχ στην πρεμιέρα, αλλά είχαν κερδίσει 3-0, θα ήταν 1.55; επιπλέον, ο γυάλινος Ρόμπεν, το απόλυτο βαρόμετρο της Μπάγερν, τραυματίστηκε και δεν θα παίξει. Αφήστε που η Βόλφσμπουργκ ήταν εξαιρετική στο εκτός έδρας 3-0 επί της Κολωνίας, τελείως μεταμορφωμένη σε σχέση με το άθλιο ματς κυπέλλου. Στους φιλοξενούμενους ο Ριμπερί ξεκινά (έπαιξε αλλαγή στην πρεμιέρα). Με αυτό το σετάκι αποδόσεων, η επιλογή είναι απλή: 1 ή πάσο.
Νυρεμβέργη – Αννόβερο
Με ισοπαλία θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Η Νυρεμβέργη πήγε το ματς προς το 0-0 στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα, όμως της…έκατσε το 1-0, αφού ξέρει από πέρυσι να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις καλές της στιγμές. Δεν αναμένονται αλλαγές από τον Χέκινγκ, αφού το πράγμα δούλεψε καλά στην πρεμιέρα. Θετική εμφάνιση και νίκη και για το Αννόβερο (2-1 τη Χόφενχαϊμ) και μάλιστα χωρίς τον Για Κόναν. Ο ηγέτης της επίθεσης θα μείνει πάντως στον πάγκο, αφού ο Σλάουντραφ ήταν εξαιρετικός (2 γκολ) στο πρώτο ματς.
Σάλκε – Κολωνία
Άλλοι δύο προβληματικοί της πρεμιέρας. Με κάτω τα χέρια έχασε η Σάλκε στη Στουτγάρδη (0-3), με τον ίδιο τρόπο και η Κολωνία εντός από τη Βόλφσμπουργκ (0-3). Σταθερά έξω οι Φαρφάν, Μόριτς, Χούγκλαντ, Κένια για τη Σάλκε και οι Μοχάμαντ, Πετίτ και ο τιμωρημένος Νοβάκοβιτς για την Κολωνία. Το άγχος θα είναι στην πλευρά της Σάλκε, αφού «πρέπει» να κερδίσει, ούτε λόγος όμως για στοιχηματική αξία στο 1.50. Ρισκαρουμε στο διπλό του 5.00.
Φράιμπουργκ – Μάιντζ
Και εδώ μιλάμε για ματς λεπτομερειών. Η Φράιμπουργκ δεν ξέρει να κερδίζει…κανένα εύκολα, το έδειξε άλλωστε στο 2-2 με την Αουγκσμπουργκ στο οποίο ισοφαρίστηκε στο φινάλε. Ο Σισέ παραμένει προς το παρόν στην ομάδα και ηγείται της επίθεσης, όμως το ματς είναι «πονηρό» γιατί η Μάιντζ είναι παραδοσιακά δυνατή στην αντεπίθεση. Αγώνας χωρίς νικητή Χ και απο ημίχρονο.

Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ
Στο 1.65 το διπλό, αλλά θα το τιμήσουμε. Η Ντόρτμουντ ήταν χάρμα ιδέσθαι στο ξεκίνημα, με το κενό του Μπάριος να μην φαίνεται πουθενά λόγω της απόδοσης του Λεβαντόφσκι και τους Γκέτσε (γκολ και κόντρα στη Βραζιλία στο φιλικό), Γκροσκρόιτς να παίζουν σαν…δαιμονισμένοι. Μοναδική νέα απουσία ο Σούμποτιτς. Με τους περισσότερους παίκτες της Χόφενχαϊμ να λείπουν στις εθνικές ομάδες και τους Γκούλντε, Ιμπερτσμπέργκερ, Βάις, Ιμπίσεβιτς, Μουσονά, Βούκσεβιτς εκτός, το διπλό μπορεί να έρθει και από ημίχρονο.
Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη
Ισοπαλία θα παίζουμε τα ματς της Γκλάντμπαχ, μέχρι…νεωτέρας. Άλλωστε αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού που χάρισε την σωτηρία πέρυσι, αυτό που έφερε και το 1-0 στην Αllianz Arena. To κακό είναι πως ο σκόρερ Ντε Καμάργκο είναι τραυματίας και απουσιάζει, μαζί με τον Ιντρίσου. Η Στουτγάρδη ήταν ανέλπιστα καλή κόντρα στη Σάλκε παρ΄ όλες τις απουσίες, οι οποίες παραμένουν (Ντελπιερ, Νιντερμάιερ, Μπίτσακτσιτς, Γκεμπχαρντ, Σίμπερ).
Με μια ματιά
Αμβούργο – Χέρτα 1
Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν 1
Φράιμπουργκ – Μάιντζ Χ
Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη Χ


Σαμπιονά: Στο πλευρό των γηπεδούχων

 
Στο πλευρό των γηπεδούχων θα ταχθούμε σήμερα στη Γαλλία, καθώς υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες αποδόσεις.

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Ιδανική αρχή έκανε η Λοριάν επικρατώντας εκτός έδρας της πολυδιαφημισμένης τον τελευταίο καιρό ΠΣΖ, με τα νέα πρόσωπα να δείχνουν ότι είναι έτοιμα να προσφέρουν εξ αρχής στην ομάδα του Γκουρκίφ. Από την άλλη πλευρά η καλή εικόνα της Μπορντό στην πρεμιέρα δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Σεντ Ετιέν. Άξιζε πάντως το βαθμό της ισοπαλίας. Μπεν Καλφαλά και Μπελιόν απουσιάζουν από τους γιρονδίνους, ενώ στους «βακαλάους» είναι τραυματίας ο Ντιαρά. Η πρώτη αγωνιστική και το συνθετικό τερέν του Μουστουάρ λένε άσο κι εμείς αυτόν θα ακολουθήσουμε.

ΛΙΟΝ – ΑΖΑΞΙΟ
Κολακευτικό είναι για τη Λιόν το 3-1 με το οποίο επικράτησε στην Κυανή Ακτή της Νις. Από την άλλη πλευρά η Αζαξιό στην επιστροφή της στο Σαμπιονά θυμήθηκε τις δυσκολίες του με την εντός έδρας ήττα από την Τουλούζ. Η Λιόν είναι ξεκάθαρα φαβορί στο ματς, όμως αυτή η Λιόν ακόμη δεν είναι σε θέση να στηρίξει αποδόσεις του 1,30. Αρκετοί μάλιστα από τους νεαρούς που θα στηριχθεί φέτος απουσιάζουν με την εθνική ομάδα των ελπίδων, οπότε «πάσο».

ΡΕΝ – ΠΣΖ
Το πλέον ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο Ρουτ ντε Λοριάν, καθώς η Ρεν άρχισε τη χρονιά με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Ντιζόν, ενώ η ΠΣΖ κόντραρε τις προσδοκίες με την εντός έδρας ήττα από τη Λοριάν με 1-0. Αναμένεται σιγά σιγά βέβαια η χημεία που ψάχνει ο Κομπουαρέ στην ομάδα, η οποία δικαίως έχει εγείρει υψηλές προσδοκίες στον κόσμο της. Από την άλλη πλευρά το 5-1 δεν είναι ενδεικτικό για την απόδοση της ομάδας του Αντονετί στην πρεμιέρα. Εξαιρετικοί προπονητές και οι δύο, περιμένουμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς. Σισοκό, Ντουσέζ και Αρμάν απουσιάζουν από τους Παριζιάνους, ενώ από τους γηπεδούχους είναι αμφίβολος ο βασικός στόπερ Κανά Μπιγίκ, Παζό, Μαβινγκά, Κέμπο είναι τραυματίες. Goal/goal η επιλογή μας.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΑΝΣΙ
Με την ψυχολογία στα ύψη συνεχίζει η Σεντ Ετιέν, μετά τη νίκη της πρεμιέρας, κάτι που αγνοούσε τα τελευταία 20 χρόνια. Νίκησε 2-1 τη Μπορντό εκτός έδρας κι έδειξε ότι έχουν μπει βάσεις για να αισιοδοξεί. Από την άλλη πλευρά η Νανσί με «κλεφτοπόλεμο» κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τη Λιλ. Εκτός ο Αλονζό για τους γηπεδούχους και ο Μπερενγκέ για τους φιλοξενούμενους που θα παραταχθούν και πάλι με ιδιαίτερα αμυντικές διαθέσεις. Εμείς θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε τον άσο,για μια ομάδα που έχει ψυχολογία κι εντός έδρας παίζει και καλά δείγματα κατέθεσε την προηγούμενη Κυριακή.

ΣΟΣΟ – ΚΑΕΝ
Με έξοχο τρόπο άρχισε τη χρονιά η Σοσό, παίρνοντας την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μαρσέιγ. Από την άλλη πλευρά η Καέν νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Βαλενσιέν, ωστόσο έδειξε αδυναμίες τις οποίες δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί η Βαλενσιέν. Δε θα είναι όμως έτσι και με τη Σοσό, η οποία στο Ογκίστ Μπονάλ έχει οίστρο. Ο Μπουντεμπούζ τέθηκε στη διάθεση του Μπαζντάρεβιτς όχι όμως και ο αμυντικός Μουγιόκολο. Μορέλ, Ταφορό δεν ενισχύουν τα πλάνα της Καέν, την οποία θα κοντράρουμε. άσος.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΤΙΖΟΝ
Επικράτησε της Αζαξιό εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της η Τουλούζ στην πρεμιέρα, ενώ η Ντιζόν δεν είχε την τύχη με το μέρος της και ηττήθηκε από τη Ρεν με 5-1. Το σκορ πάντως δε μαρτυρά την εικόνα της στην πρεμιέρα, γι’ αυτό και το παιχνίδι δεν είναι εύκολα προβλέψιμο. Οι απουσίες που ταλαιπωρούν την Τουλούζ δε δικαιολογούν το 1,50 του άσου, οπότε πάσο.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΠΡΕΣΤ
Εγκαινιάζει το γήπεδο της η Βαλενσιέν και σε τέτοιες φιέστες μυρίζει πάντα … κλαυθμός. Η Βαλενσιέν έχασε σημαντικές ευκαιρίες κόντρα στην Καέν στην πρεμιέρα για να αποφύγει την ήττα, ενώ η δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στην ισοπαλία 2-2 με τη νεοφώτιστη Εβιάν. Οι αρκετές απουσίες των φιλοξενούμενων, σημαντικότερες από αυτές της Βαλενσιέν, μας οδηγούν στον άσο.

Λοριάν – Μπορντό 1
Ρεν – ΠΣΖ goal/goal
Σεντ Ετιέν – Νανσί 1
Σοσό – Καέν 1
Βαλενσιέν – Μπρεστ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου