Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ


Προκρ. Τσάμπιονς Λίγκ: Προβλέπεται της… ισοπαλίας
 
 
 

Ημέρα… ισοπαλιών προβλέπεται η Τετάρτη όσο αφορά τους επαναληπτικούς της γ΄ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ. Η Τβέντε και η Πίλζεν έχουν ένα μικρό προβάδισμα στα προγνωστικά από εκεί και μετά όμως θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί γιατί υπάρχουν πολλές παγίδες…

ΡΟΥΜΠΙΝ – ΝΤ. ΚΙΕΒΟΥ
Δύσκολο παιχνίδι καθώς οι Ρώσοι επικράτησαν 2-0 στην αναμέτρηση της Ουκρανίας. Η Ντιναμό δεν πρόκειται να κατέβει για την… τιμή των όπλων και θα παλέψει για την έκπληξη. Παρ΄ όλα αυτά δύσκολα θα πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

ΜΑΛΜΕ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Την χαμένη της… ταυτότητα εντός και εκτός συνόρων ψάχνει η Ρεϊντζερς που σε τρεις επίσημους αγώνες  μετράει μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Πολύ σημαντικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους αυτές των επιθετικών Λάφερτι και Μπίτι. Με απουσίες θα παραταχθούν και οι γηπεδούχοι καθώς είναι νοκ άουτ ο τερματοφύλακας Ντάλιν και ο κεντρικός αμυντικός Βίνζετς. Ανοιχτό ματς σε κάθε πρόβλεψη.

ΒΑΣΛΟΥΪ – ΤΒΕΝΤΕ
Η Τβέντε είναι κατά γενική ομολογία καλύτερη της αντιπάλου της και κάθε άλλο παρά τυχαία επικράτησε 2-0 στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση. Οι Ολλανδοί θα επιδιώξουν και σήμερα τη νίκη και με δεδομένο ότι θα βρουν χώρους είναι πολύ πιθανό να προκύψει το διπλό.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΙΛΖΕΝ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται η Ρόζεμποργκ και δεν δείχνει ικανή να ανακάμψει. Είναι σκούρα τα πράγματα για τους Νορβηγούς και ειδικά μετά το εις βάρος τους 1-0 από τον πρώτο αγώνα. Με ανεβασμένο το ηθικό οι Τσέχοι θα επιδιώξουν πανηγυρική πρόκριση στοχεύοντας στη δεύτερη νίκη.

ΖΥΡΙΧΗ – ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.
Από τη στιγμή της κλήρωσης, το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε τις προδιαγραφές του ντέρμπι. Το τελικό 1-1 της πρώτης αναμέτρησης αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι πράγματι πρόκειται για ισορροπημένο αγώνα όπου τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Για τους γηπεδούχους παραμένουν εκτός ο μέσος Ζουάγκι και ο επιθετικός Σικαουϊ, ενώ οι Βέλγοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Καμαρά (μέσος).

ΒΙΣΛΑ ΚΡ. – ΛΙΤΕΚΣ
Οι Πολωνοί επικράτησαν 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και είναι ικανοί να ξανακερδίσουν ώστε να πάρουν μια «καθαρή» πρόκριση εις βάρος μιας καλής αλλά με πολλές ατέλειες ομάδας.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΜΑΚΑΜΠΙ Χ.
Ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη το ματς. Οι Ισραηλινοί διατηρούν μικρό προβάδισμα στα προγνωστικά λόγω της εντός έδρας νίκης τους με 2-1 στη Χαϊφα, αλλά η Μάριμπορ θα το παλέψει χωρίς πάντως να έχει σοβαρές πιθανότητες νίκης.
Σημαντική απώλεια για τους φιλοξενούμενους αυτή του αρχηγού Κατάν. Παρ΄ όλα αυτά θα τους στηρίξουμε.

ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΕΛΣΙΝΚΙ
Οι Κροάτες κέρδισαν 2-1 στη Φιλανδία, αλλά το Ελσίνκι θα παλέψει για την έκπληξη. Οι παίκτες του έχουν περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και στόχος τους είναι να χτυπήσουν το ματς προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΓΚΕΝΚ
Ο παράγοντας «έδρα» είναι πάντα βαρόμετρο και ειδικά για τους Παρτιζάνους που περιμένουν από τους οπαδούς τους να γεμίσουν το γήπεδο τους και να σπρώξουν την ομάδα τους στην πρόκριση. Στο Βέλγιο η Γκενκ επικράτησε 2-1σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλά μεύρα και σήμερα κατεβαίνει με αμυντικούς προσανατολισμούς προκειμένου να κρατήσει μακριά από τα καρέ της τους επιθετικούς των γηπεδούχων. Χωρίς τους τιμωρημένους Μπάμποβιτς (μέσος) και Γιοβάνοβιτς (επιθετικός) θα παίξουν οι γηπεδούχοι, χωρίς τον Ανελέ (κεντρικός αμυντικός) οι φιλοξενούμενοι.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Τράμπζονσπορ στην Πορτογαλία. Έχασε 2-0 και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα για να προκριθεί στα πλεϊ οφ. Ένας επιπλέον βαθμός δυσκολίας για τους Τούρκους είναι ότι θα παίξουν στο αχανές Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης έχοντας την συμπαράσταση περισσότερων από 30.000 οπαδών τους. Όπως και να χει από αυτή την κατάσταση βγαίνει κερδισμένη η Μπενφίκα που θα αγωνιστεί χωρίς τον Πέρες. Ισορροπημένο παιχνίδι, δύσκολα θα προκύψει νικητής.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  
ΡΟΥΜΠΙΝ – ΝΤ. ΚΙΕΒΟΥ: Χ
ΜΑΛΜΕ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: 1
ΒΑΣΛΟΥΪ – ΤΒΕΝΤΕ:  2
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΙΛΖΕΝ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: 1
ΖΥΡΙΧΗ – ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.: Χ
ΒΙΣΛΑ ΚΡ. – ΛΙΤΕΚΣ: 1
ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΜΑΚΑΜΠΙ Χ.: 1
ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΕΛΣΙΝΚΙ: Χ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΓΚΕΝΚ: UNDER
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Χ

panos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου