Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σουπερ Καπ Γερμανίας: Αυλαία στη σεζόν με ντέρμπι μίσους




Με ντέρμπι μίσους ανοίγει η αυλαία στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, με την κλασική αναμέτρηση μίσους στην κοιλάδα του Ρουρ ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ. Λογικό φαβορί είναι οι πρωταθλητές: πρακτικά η ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι, αφού η μόνη απώλεια της ήταν ο Σαχίν, που αντικαταστάθηκε από τον Γκουντογκάν της Νυρεμβέργης. Στα επιπρόσθετα όπλα του Κλοπ, η ετοιμότητα των Ζιντάν, Κελ και του παίκτη αποκάλυψη του α΄ γύρου Σίντζι Καγκάβα. Σημαντική η απουσία του Μπάριος, που είναι στο Κόπα Αμέρικα.

Η Σάλκε απογοήτευσε πέρυσι στο πρωτάθλημα, όμως η χρονιά είχε γλυκιά γεύση με την κατάκτηση του κυπέλλου και την εξαιρετική πορεία ως τα ημιτελικά του Champions League. Ο Νόιερ πουλήθηκε στη Μπάγερν έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ηχηρές μεταγραφές δεν έγιναν, αφού όπως δήλωσε και ο αθλητικός διευθυντής, "η ομάδα πρέπει να σταματήσει να ξοδεύει τεράστια ποσά κάθε καλοκαίρι". Έμφαση στους μικρούς λοιπόν και από τους βασιλικούς μπλε, στους οποίους επέστρεψε ο τρομερός Χόλτμπι, ενώ ακόμα πιο αναβαθμισμένος αναμένεται φέτος ο Ντράξλερ. Εκτός ο Τζέφερσον Φαρφάν, που είναι στο Κόπα Αμέρικα, τραυματίας ο αμυντικός χαφ Ζερμέιν Τζόουνς που επέστρεψε από την Αγγλία.

Πέρυσι, η Ντόρτμουντ κέρδισε άνετα 3-1 τη Σάλκε εκτός έδρας, ενώ στο έντος έδρας ματς το σκορ ήταν 0-0 με τον Νόιερ να καθαρίζει τουλάχιστον 6 φάσεις πάρε - βάλε της Ντόρτμουντ.


Με μια ματιά

Σάλκε - Ντόρτμουντ 2

Πρέμιερ Λίγκ Σκωτία: Πρεμιέρα ίσον εκπλήξεις




Πρεμιέρα της Σκωτσέζικης Πρέμιερ Λίγκ και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παγίδες. Για παράδειγμα η πρωταθλήτρια Ρεϊντζερς υποδέχεται την Χαρτς, αλλά οι χαμηλές αποδόσεις στον άσο λειτουργούν αποτρεπτικά στο να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΧΑΡΤΣ
Για τους συντηρητικούς προτείνουμε να αποφύγουν να ποντάρουν στην ενδεχόμενη νίκη των Ρεϊντζερς και για όσους δεν φοβούνται το ρίσκο καλό είναι να δοκιμάσουν την τύχη τους στο «Χ». Κατ΄ αρχήν αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν η Χαρτς έκοψε βαθμούς από την σημερινή της αντίπαλο. Άρα η παράδοση δεν μας οδηγεί… αβίαστα στον άσο. Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι ότι η Ρεϊντζερς έχει αποδυναμωθεί σημαντικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ συν τοις άλλοις θα πρέπει να σταθούμε στις απουσίες των πρωταθλητών καθώς θα λείψουν ο επιθετικός Λαφέρτι και ο αρχηγός Γουϊαρ. Από το αντίπαλο «στρατόπεδο» μοναδική απουσία είναι αυτή του επιθετικού Καϊλι.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ
Ικανή ακόμη και για τι διπλό η Σεντ Τζόνσον που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά και να μπει στην εξάδα. Η Αμπερντίν έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια και θα δυσκολευτεί να ανακάμψει.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Από την μια τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα της Μάδεργουελ και από την άλλη η καλή πορεία της Ινβερνές την περσινή χρονιά, είναι τα στιοχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι μια σκληρή δοκιμασία για τους γηπεδούχους που θα μείνουν ικανοποιημένοι έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΧΑΡΤΣ: Χ
(ΤΕΛΙΚΟ 1-1)
ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ: 2

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ: Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου