Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011


Γιουρόπα Λίγκ: Σλασκ, Μακάμπι και Ολίμπια Λουμπλιάνας

 


Γιουρόπα Λίγκ: Σλασκ, Μακάμπι και Ολίμπια Λουμπλιάνας


Φθάνουμε αισίως στην ολοκλήρωση της β΄ προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λίγκ και κρίνοντας εκ  του αποτελέσματος πρέπει να ομολογήσουμε ότι ήταν ικανοποιητικές οι προβλέψεις μας στα μέχρι τώρα παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε. Ήμασταν προσεκτικοί στις επιλογές μας, δεν ανοιχτήκαμε και ποντάροντας στα ελάχιστα (αποδοτικά) φαβορί αποφύγαμε τις… κακοτοπιές. Για σήμερα προτείνουμε τρεις ομάδες τις Σλασκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ολίμπια Λουμπλιάνας. Είναι ικανές για τη νίκη παίζοντας με υποδεέστερους αντιπάλους και οι αποδόσεις τους είναι σε ικανοποιητικές τιμές.

ΚΑΖΑΡ – ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο πρώτο παιχνίδι όπου οι Ισραηλινοί επικράτησαν με 3-1. Δεν αναμένεται να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις δύο ενδεκάδες σε σχέση με τον αγώνα του Τελ Αβίβ, οπότε δεν αλλάζουν οι ισορροπίες κατά συνέπεια θα στηρίξουμε το διπλό.

ΣΕΡΙΦ - ΖΕΛΕΣΝΙΤΣΑΡ
Σε καμία περίπτωση δεν είναι φαβορί της αναμέτρησης η Σέριφ. Οι τιμές στον άσο είναι πολύ χαμηλές και οι Βόσνιοι είναι σε θέση να υπερασπιστούν το υπερ τους 1-0 του πρώτου αγώνα. Έχουν αρκετά καλή ομάδα, ικανή να αποσπάσει την ισοπαλία στηριζόμενοι κυρίως στην καλή αμυντική λειτουργία και τις αλληλοκαλύψεις.

ΧΟΝΚΑ - ΧΑΚΕΝ
Σκανδιναβικό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα  καθώς η εικόνα τους από το πρώτο παιχνίδι ήταν αν μη τι άλλο ενθαρρυντική. Η ήττα που υπέστησαν με 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την Χάκεν να στέκεται πολύ καλά στο γήπεδο και να χάνει τελικά από ένα πέναλτι.

ΣΕΡΑΓΕΒΟ – ΕΡΕΜΠΡΟ
Η Ερεμπρο έχει αρχίσει σιγά – σιγά να βρίσκει τον καλό της εαυτό και μόνο από ατυχία έχασε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι (0-0). Οι Σουηδοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τους ανοιχτούς χώρους που θα βρουν από τους γηπεδούχους και είναι ικανοί να φύγουν από το Σεράγεβο ακόμη και με τη νίκη.  

ΣΠΛΙΤ – ΝΤΟΜΖΑΛΕ
Η Σπλίτ επικράτησε στον πρώτο αγώνα (2-1) και το ίδιο μπορεί να επαναλάβει και σήμερα. Οι Κροάτες είναι πιο δεμένο σύνολο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αντίθετα οι Σλοβένοι παίζουν με περισσότερη δύναμη (εως αντιαθλητικά), ενώ θα στερηθούν τις υπηρεσίες βασικών τους στελεχών, όπως του κεντρικού αμυντικού Χάνζτιτς, του μέσου Μπρεζοβάτσκι και του επιθετικού Πέκιτς.Ασσος.

ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΟΛΙΜΠΙΑ Λ.
Από δύο στημένες φάσεις προήλθαν και τα δύο γκολ της Ολίμπια στο πρώτο παιχνίδι (με πέναλτι και φάουλ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0) αλλά γενικώς οι Σλοβένοι είναι ανώτεροι των αντιπάλων τους και εφόσον αγωνιστούν βάση των πραγματικών τους δυνατοτήτων είναι σε θέση να κερδίσουν ακόμη και μέσα στο Δουβλίνο.  Άλλωστε τα πολλά οικονομικά προβλήματα των Ιρλανδών υποχρέωσαν τους διοικούντες τον σύλλογο να έχουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών.

ΝΤΑΝΤΙ Γ. – ΣΛΑΣΚ
Εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος της έκπληξης. Η Νταντί  δεν δείχνει έτοιμη για το βήμα παραπάνω, ενώ οι Πολωνοί που επικράτησαν 1-0 στον πρώτο αγώνα, φάνηκαν περισσότερο «δεμένοι» και αποφασισμένοι για την πρόκριση. Ειδικά μετά την προσθήκη του Ολλανδού επιθετικού Γιόχαν Βόσκαμπ έχουν δυναμώσει απίστευτα στην γραμμή κρούσης κάτι που φάνηκε στα τελευταία φιλικά αλλά και στον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα.Διπλό. 


ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΑΧΤΙΟΡ
Για τη Σαχτιόρ είναι ήδη υπέρβαση εδώ που βρίσκεται. Κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι 2-1 και πλέον για τους υπεύθυνους του συλλόγου η χρονιά είναι επιτυχημένη. Όχι ότι η Σεντ Πάτρικς είναι καμία υπερ ομάδα, αλλά σίγουρα στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο και αν μη τι άλλο είναι σε θέση να πετύχει ένα γκολ και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Άλλωστε οι Ιρλανδοί αγωνιστικά είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιο ετοιμοπόλεμοι από τους αντιπάλου τους. 


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΚΑΖΑΡ – ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α.: 2
ΣΕΡΙΦ – ΖΕΛΕΣΝΙΤΣΑΡ: Χ
ΧΟΝΚΑ – ΧΑΚΕΝ: 1
ΣΕΡΑΓΕΒΟ – ΕΡΕΜΠΡΟ: 2
ΣΠΛΙΤ – ΝΤΟΜΖΑΛΕ: 1
ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΟΛΙΜΠΙΑ Λ.: 2
ΝΤΑΝΤΙ Γ. – ΣΛΑΣΚ: 2
ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΑΧΤΙΟΡ: 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου