Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Πληρώνει το Γιουρόπα Λιγκ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ


ΣΛΑΣΚ – ΝΤΑΝΤΙ Γ.
Ενισχυμένη είναι η Πολωνική Σλάσκ που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια απουσίας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Στο ρόστερ της προστέθηκε ο Ολλανδός επιθετικός Γιόχαν Βόσκαμπ που πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του φορώντας την φανέλα της Σπάρτα. Έχουν γίνει κι΄ άλλες σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό των γηπεδούχων και άπαντες ελπίζουν σε ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι κόντρα στην Νταντί που θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς αποχώρησαν σημαντικές μονάδες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. (1,70) ο άσος.

ΦΛΑΜΟΥΤΑΡΙ – ΠΑΜΠΛΟΝΕΤΣ
Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και έχοντας περισσότερο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση της η Γιάμπλονετς ευελπιστεί να αποδράσει με το διπλό από την Αλβανία ώστε να «καθαρίσει» από σήμερα την πρόκριση. Στο (1,90) η τιμή του διπλού, θα το στηρίξουμε.

ΜΙΝΣΚ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ
Η περσινή Γκαζιάντεσπορ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ομάδα με πολύ χρήμα, με τους υπεύθυνους του συλλόγου να είναι αποφασισμένοι να την καταστήσουν πρωταγωνίστρια εντός αλλά και εκτός συνόρων. Μπορεί να αποσπάσει τουλάχιστον την ισοπαλία αν όχι τη νίκη κόντρα σε ένα μέτριο και χωρίς πολλές περγαμηνές σύνολο.Θα πάμε με το 2 του (2,15).

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ
Μετά από μια πενταετία και ύστερα από πολλές περιπέτειες η ιστορική Φερεντσβάρος επιστρέφει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αντίπαλος της η πολύ… λίγη Νορβηγική Ααλεσουντ που θα πρέπει να καταβάλει φιλότιμη προσπάθεια προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού. Εύκολα ή δύσκολα θα έρθει ο άσος (2,00).

ΛΙΑΝΕΛΙ – ΝΤ. ΤΙΦΛΙΔΑΣ
Με πολλούς Ισπανούς στη σύνθεση της η Ντιναμό έχει την ποιότητα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να μετατρέψει σε διαδικαστικό χαρακτήρα τον επαναληπτικό της Τιφλίδας. Η Λιανέλι είναι μια μεσαία ομάδα ακόμη και για τα δεδομένα της Ουαλίας, ενώ θα παίξει με σημαντικές απώλειες καθώς δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Μάρτιν Τζιλς, ο μέσος Λιούλιν και ο επιθετικός Μόουζες.

ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ – ΣΕΡΙΦ
Μια από τις πλέον δελεαστικές τιμές στον άσο του σημερινού κουπονιού είναι αυτός της Ζελέζνιτσαρ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δυνατό και καλοδουλεμένο σύνολο, σε αντίθεση με τους Μολδαβούς που προσπαθούν να «χτίσουν» από την αρχή την ομάδα τους κάτι που χρειάζεται χρόνο και υπομονή.1 στο (2,00).

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΖΙΛΙΝΑ
Σε κακή στιγμή η Ρεϊκιαβικ δεν έχει εύκολη αποστολή κόντρα στην ιστορική και με πολλές (πρόσφατες) ευρωπαϊκές εμπειρίες Ζίλινα. Από τους Σλοβάκους εξαρτάται η έκβαση και των δύο αγώνων, όμως το 1,75 στο διπλό είναι πολύ δελεαστικό για να το αγνοήσουμε.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΣΛΑΣΚ – ΝΤΑΝΤΙ Γ.: 1
ΦΛΑΜΟΥΤΑΡΙ – ΠΑΜΠΛΟΝΕΤΣ: 2
ΜΙΝΣΚ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ: 2
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ: 1
ΛΙΑΝΕΛΙ – ΝΤ. ΤΙΦΛΙΔΑΣ: 2
ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ – ΣΕΡΙΦ: 1
ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΖΙΛΙΝΑ: 2


Καμπεονάτο Μπραζιλέιρο: Φαβορί η Κορίνθιανς.

Share on facebookSent via emailAdd to favoritesprint

Η πρωτοπόρος του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος Κορίνθιανς υποδέχεται στο Πακαεμπού την Ιντερνασιονάλ σε μια αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί η Ιντερνασιονάλ μετέχει σε διεθνές τουρνουά στην Γερμανία και άλλαξε τις ημερομηνίες της αναμέτρησης στο πρωτάθλημα.
Η Τιμάο είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με επτά νίκες και μία ισοπαλία. Μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες και είναι το μεγάλο φαβορί για το φετινό Μπραζιλειράο.
Η Ιντερνασιονάλ είναι στην 6η θέση από τις ομάδες που παραδοσιακά κυνηγούν τον τίτλο αλλά ποτέ δεν φτάνουν μέχρι το τέλος (τελευταίο πρωτάθλημα επί Φαλκάο το 1979). Η Τιμάο είναι το φαβορί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου