Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Προκρ. Τσάμπιονς Λίγκ: Στηρίζουμε… Φλόρα



Share on facebook Sent via email Add to favorites print

Οι αποδόσεις στον άσο της Φλόρα κόντρα στην Σάμροκ είναι εξαιρετικές και θεωρώ ότι είναι η μοναδική αξιόλογη περίπτωση από τα σημερινά επαναληπτικά παιχνίδια του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λίγκ. Κατά τα άλλα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και για μία ακόμη φορά θα πάμε συντηρητικά με δύο αρκετά αξιόπιστες ομάδες την Ντνιναμό Ζάγκρεμπ και την Σλόβαν Μπρατισλάβας που δοκιμάζονται εκτός έδρας κόντρα στις αδύναμες Νεφτσι και Τομπόλ.

ΦΛΟΡΑ – ΣΑΜΡΟΚ
Περισσότερο ποιοτική ομάδα η Φλόρα το απέδειξε και στο πρώτο ματς παρ΄ ότι έχασε με 1-0. Σε εκείνο το παιχνίδι οι Εσθονοί έχασαν πέναλτι και θα μπορούσαν άνετα να φύγουν με την ισοπαλία. Παρ΄ όλα αυτά η τύχη τους γύρισε την πλάτη και τώρα ελπίζουν να δικαιωθούν απόψε στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι σε ένα αντίπαλο χωρίς περγαμηνές και φυσικά χωρίς εμπειρίες. Ένα από τα βασικά «εργαλεία» στην επίθεση της Σαμροκ είναι ο Καρλ Σέπρακ ο οποίος όμως θα απουσιάσει .

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Το 3-0 του πρώτου αγώνα υπερ των Κροατών μας κάνει να είμαστε επιφυλακτικοί στο «λογικό» διπλό. Παρ΄ όλα αυτά η τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων δεν μας αφήνει περιθώρια σκέψης. Όσο κι΄ αν το παλέψουν οι γηπεδούχοι, θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα που ξέρει να αντεπιτίθεται και να «χτυπάει» στους κενούς χώρους. Πολύ σημαντική απουσία από τα μετόπισθεν των Αζέρων ο κεντρικός αμυντικός Μιτρέσκι. Οι αμυντικοί Κουφρέ και Αντέμι καθώς και ο μέσος Κράμαριτς θα λείψουν από τους φιλοξενούμενους.

ΤΟΜΠΟΛ – ΣΛΟΒΑΝ
Οι Σλοβάκοι επικράτησαν 2-0 στον πρώτο αγώνα, αλλά αν δεν αδιαφορήσουν σήμερα και παίξουν βάση της δυναμικής τους, θα πάρουν μια ακόμη νίκη και θα πάνε με άλλο αέρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ερικ Χάλεναρ θα είναι η μοναδική απουσία από την γραμμή κρούσης των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΦΛΟΡΑ – ΣΑΜΡΟΚ: 1
ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ: 2
ΤΟΜΠΟΛ – ΣΛΟΒΑΝ: 2


Κόπα Αμέρικα 2011: Μικρό προβάδισμα στο Περού.

σ


Share on facebook Sent via email Add to favorites print

Το Περού  αφήνει πάντα το στίγμα του σε αυτές τις διοργανώσεις γιατι έχει πιο πολύ δίψα απο τους σημερινούς αντιπάλους του.Η «σελέστε»  έδρασε πανέξυπνα κόντρα στην διοργανώτρια Αργεντινή και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 39’ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Σήμερα βρίσκει μπροστά της μια ομάδα που πάντα την δυσκολεύει αλλά θα προσπαθήσει να την περάσει για να πάει τελικό. Αν τα καταφέρει θα βρεθεί σε τελικό Κόπα Αμέρικα μετά το 1999 που ήταν η τελευταία φορά. Ο Ταμπάρες δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Πέρεζ καθώς και τους Κανάνι, Βικτορίνο. Το Περού άντεξε στην πίεση της Κολομβίας στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού κλειδώνοντας τα ατού της αντίπαλου. Έτσι οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση και χτύπησε με δυο γκολ από τους Λομπαντόν και Βάργκας σημειώνοντας την πρώτη έκπληξη των προημιτελικών. Είναι ομάδα που σκοράρει ελάχιστα αλλά αν σημειώσει γκολ κρατάει το σκορ. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του Περού είναι ότι δυο φορές έχει αγωνιστεί σε τελικό Κόπα Αμέρικα και τις δυο έχει κατακτήσει το τρόπαιο με τελευταία το 1975. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στην φάση των ομίλων με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 1-1.
Αναλυτικά οι προβλέψεις

Περού – Ουρουγουάη  1 4,30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου