Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Κόπα Αμέρικα - 3ος όμιλος: Ουρουγουάη - Περού







Share on facebook Sent via email Add to favorites print

Ανοίγει η αυλαία του τρίτου ομίλου για το Κόπα Αμέρικα με δύο σημαντικά παιχνίδια. Στην πόλη Σαν Χουάν θα πραγματοποιηθούν οι δύο αναμετρήσεις, με το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου Ουρουγουάη να αντιμετωπίζει το πάντα επικίνδυνο και αγαπημένο μου Περού (λόγο εμφάνισης)και η Χιλή να κοντράρεται με το Μεξικό.
 Η “σελέστε” του Όσκαρ Ταμπάρες έχει την ευκαιρία να κάνει μία ακόμα έκπληξη, ίδια με αυτή του περσινού Μουντιάλ που κατέκτησε την τέταρτη θέση. Βασικός της στόχος στη διοργάνωση είναι η πρόκριση στα ημιτελικά και ελπίζει ακόμα και σε συμμετοχή στον τελικό. Δεν έχει διαφορές με την ομάδα που έλαμψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά παρουσιάζεται ενισχυμένη, ιδιαίτερα στην επιθετική της γραμμή με την παρουσία των Φορλάν, Καβάνι και Σουάρες. Κόντρα στο Περού θα είναι το πρώτο κρας τεστ, αλλά η πρωτιά για τον όμιλο θα παιχτεί στον αγώνα με τη Χιλή.
Από την άλλη μεριά, το Περού με τον Μαρκαριάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ελπίζει σε είσοδο στην οκτάδα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πιζάρο και Φαρφάν ενώ εκτός θα μείνει στα δύο πρώτα παιχνίδια ο Βάργκας λόγω τραυματισμού. Με αμυντικούς προσανατολισμούς θα παρατάξει την ομάδα ο “μάγος” Σέρχιο Μαρκαριάν και οτι βγάλει στην κόντρα,βλέπουμε αλλη μία έκπληξη.

Βόμβα-Ουρουγουάη - Περού  2/Under

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου