Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Προτάσεις για όλα τα γούστα.

Κόπα Αμέρικα: Τιτανομαχία στη Σάντα Φε!





Τεράστιο ματς θα φιλοξενηθεί στο «Σεμετέριο ντε λος Ελεφάντες» της Σάντα Φε, ανάμεσα σε Αργεντινή και Ουρουγουάη για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Αμφότερες σκοπεύουν στην κατάκτηση του τίτλου, όμως κάθε άλλο παρά έπεισαν στη φάση των ομίλων.
Η Αργεντινή χρειάστηκε δύο ισοπαλίες με Βολιβία (1-1) και Κολομβία (0-0) για να καταλάβει ο Τσέκο Μπατίστα πως δεν γίνεται δουλειά με τα τρία αμυντικά χαφ. Το σχήμα στην άνετη νίκη επί της αδύναμης Κόστα Ρίκα μετατράπηκε στο πιο ταιρισατό 4-2-3-1, με τους Αγουέρο - Ντι Μαρία στις πλευρές και τον Μέσι πίσω από τον κλασικό φορ Ιγουαϊν. Έτσι, η επίθεση απέκτησε πλάτος, στην κορυφή έπαιξε παίκτης που δεν θέλει τόσο πολύ τη μπάλα αλλά απασχολεί επιθετικούς, και όλα έγιναν πιο απλά. Ωστόσο, η δυναμικότητα των Κοσταρικανών δεν έχει καμία σχέση με την αποψινή αντίπαλο της παρέας του Μέσι. Η 11άδα εννοείται δεν αλλάζει.
Η Ουρουγουάη δεν μοιάζει σε τίποτα με την στιβαρή αλλά και επιθετική ομάδα που είδαμε πέρσι στο αφρικανικό Μουντιάλ. Προβλέψιμη και αργή, με τους Φορλάν - Σουάρες - Καβάνι ξεκομμένους από την υπόλοιπη ομάδα. Το 1-0 επί του Μεξικού την τελευταία αγωνιστική την έφερε στους 8, χάρη στο 2ο γκολ του Αλβαρο Περέιρα. Στα αρνητικά, οι κακές εμφανίσεις του Καβάνι, που είναι σκιά του (ιταλικού) εαυτού του. Επιπλέον, υποφέρει από θλάση και δύσκολα θα ξεκινήσει. Το άλλο πρόβλημα εστιάζεται στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου ο νεαρός Κοάτες είναι τιμωρημένος. Στη θέση του θα παίξει ο Βικτορίνο, που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα και δεν ικανοποίησε ως παρτενέρ του Λουγκάνο. Ο Κάσερες επιστρέφει στην θέση του στα αριστερά της άμυνας, έτσι ο Α. Περέιρα γυρίζει στα χαφ. Το πλεονέκτημα της σελέστε είναι στον αέρα, αφού υπερέχει σε ύψος σε όλες τις στημένες μπάλες.

Η προϊστορία δείχνει σαρωτικά Αργεντινή. Στα 10 τελευταία επίσημα ματς, η Αργεντινή έχει επικρατήσει στα 8, η Ουρουγουάη μόλις σε ένα, ενώ είχαμε και μία ισοπαλία. Αξιοσημείωτο είναι το ότι σε αυτά τα ματς σημειώθηκαν 6 over.

Στοιχηματικά, ο άσος έχει κατρακυλήσει στο 1.61 και η πρόκριση της Αργεντινής παίζεται στο ισχνό 1.28. Έτσι, είναι προτιμότερο να στραφούμε σε άλλες λύσεις. Το 2.10 της ισοπαλίας στο πρώτο μέρος είναι κατ΄ αρχήν εξαιρετικό, σε ματς τέτοιας κρισιμότητας. Αν δε συνδυαστεί με την τελική επικράτηση της Αργεντινής, η απόδοση εκτοξεύεται στο 4.20.

Με μια ματιά
ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-1
Χ ημίχρονο/1 τελικό (4.20)

Κόπα Αμέρικα – Προημιτελικά: Κολομβία – Περού





Κολομβία και Περού διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην οκτάδα του Κόπα Αμέρικα, με την υπόθεση πλέον να μη χωρά λάθη από κανέναν. Όποιος ηττηθεί ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής.
Το παρελθόν των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων μέσω των αριθμών δείχνει ότι σε 13 ματς οι Περουβιανοί έχουν 6 νίκες, οι Κολομβιανοί 2, ενώ υπάρχουν και 5 ισοπαλίες. Υπάρχει όμως κι ένα μαύρο σερί για το Περού, το οποίο από το 1983 και μετά, σε 5 ματς, δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να επικρατήσει της Κολομβίας. Για να προκριθεί λοιπόν στα ημιτελικά πρέπει να σπάσει αυτή την αρνητική παράδοση, από την οποία αντλεί έμπνευση η ομάδα του Ερνάν Γκόμεζ.
Το Περού του Σέρχιο Μαρκαριάν σε ακόμη μία περίπτωση θα στηριχθεί στην ανασταλτική του λειτουργία, που δίνει έμφαση στο «μπλοκάρισμα» του άξονα και τον έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά η Κολομβία στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων στην επιθετική της αιχμή, το Φαλκάο, αλλά και στη συνέχεια της αμυντικής της συμπεριφοράς που κράτησε ανέπαφη την εστία της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.
Για το Περού η πρόκριση στην οκτάδα αποκατέστησε τη θιγμένη περηφάνια της ομάδας η οποία στο κρίσμο ματς με την Κολομβία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Καρμόνα. Ο σημαντικός επιθετικός Βάργκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή, όμως πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος.
Πιστέυω οτι το Περού δεν θα χάσει στην κανονικη διάρκεια και το παιχνίδι θα πάει στα πέναλτυ.

Κολομβία – Περού X 3,30
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 0-0


SUPETLEAGUE Ελβετίας: Ντέρμπι με το καλημέρα





Ντέρμπι με το καλημέρα έχουμε στην Ελβετία ανάμεσα στην Γιουνγκ Μπόις και την Βασιλεία. Η Γιουνγκ Μπόις παρά τις δοκιμές που έκανε την περασμένη χρονιά κατάφερε με τα πολλά και τα λίγα να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με δεδομένη την ενίσχυση που έκανε στο ρόστερ της θα προσπαθήσει να μπει σφήνα ανάμεσα σε Ζυρίχη και Βασιλεία. Στην προετοιμασία της έδωσε πολύ δυνατά φιλικά έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα. Ξεκινάει λοιπόν με τις καλύτερες προδιαγραφές το πρωτάθλημα αλλά με δύσκολο αντίπαλο. Τραυματίας είναι ο επιθετικός Σνέουβλι. Η πρωταθλήτρια Βασιλεία έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για την φετινή χρονιά. Δεν κάθισε πάνω στις δάφνες του πρωταθλήματος το οποίο κατακτά δυο χρονιές συνεχόμενες αλλά ενισχύθηκε σημαντικά έχοντας σαν στόχο την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρεμιέρα της επιφύλαξε ντέρμπι όμως διαθέτει το υλικό και το ειδικό βάρος για να ανταπεξέλθει. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Κουσούνγκα, ο μέσος Τσίπερφιλντ και ο επιθετικός Στόκερ. Το Χ είναι το σημείο μας.
ΣΙΟΝ – ΖΥΡΙΧΗ
Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι επιφύλαξε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Σιόν μια από τις παραδοσιακές ομάδες της κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την Ζυρίχη που ελπίζει φέτος να κάνει το κάτι παραπάνω. Η Σιόν μετά την ανέλπιστα καλή χρονιά που πραγματοποίησε τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της άνοιξε η όρεξη και στοχεύει φέτος για πιο ψηλά. Για αυτό πήρε μια ενδεκάδα παίκτες διώχνοντας μόλις δυο. Στόχος της είναι να μπει ξανά στην τετράδα και γιατί όχι και ακόμα ψηλότερα. Στα φιλικά είχε εξαιρετική παρουσία με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Ζυρίχη θα προσπαθήσει φέτος να κάνει αυτό που δεν κατάφερε στο περασμένο πρωτάθλημα, να κατακτήσει δηλαδή τον τίτλο. Πέρυσι έφτασε τόσο κοντά αλλά στο τέλος στράβωσε μένοντας στην δεύτερη θέση. Πλέον έχοντας κρατήσει το ρόστερ της ανέπαφο και προσθέτοντας δυο παίκτες θα προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω ενώ θέλει να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Μπίλερ, οι μέσοι Βούτριχ, Μπέντο και ο επιθετικός Πάκαρ. Θα πάμε και σε αυτό το παιχνίδι με το Χ.
Αναλυτικά οι προβλέψεις
Σιόν – Ζυρίχη  Χ
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-0



SUPERLIGAEN Δανίας: Κόντρα στην Οντένσε




 Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν ακόμα μια χρονιά τερματίζοντας στην δεύτερη θέση πίσω από την Κοπεγχάγη. Κράτησε το ρόστερ της ανέπαφο ενισχύοντας το όσο το δυνατόν καλύτερα για να μπορέσει να κάνει μια καλή χρονιά στην Ευρώπη και να προσπαθήσει να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Στα φιλικά αντιμετώπισε κυρίως ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Δανίας έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Τραυματίας είναι ο μέσος Τζεμπά – Τζεμπά. Η Νόρτζελαντ ολοκλήρωσε μια μέτρια χρονιά καταφέρνοντας να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο επικρατώντας στον τελικό της Μίντιλαντ με 3-2. Έχασε αρκετούς παίκτες από το ρόστερ χωρίς όμως να τους αντικαταστήσει. Βασίζεται όμως στην περσυνή νεανική ομάδα που έχει και λογικά και φέτος δεν θα κινδυνέψει. Θα πάμε με την έκπληξη της πρεμιέρας 2.
Αναλυτικά η πρόβλεψη
Οντένσε – Νόρτζελαντ  2 5,00.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-0




ALLSVENSKAN: Προβάδισμα στην Νορκεπίνγκ. 
Νόρκεπινγκ – Συριάνσκα
Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη των δύο ομάδων για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ικανοποιητική εικόνα στον αγώνα με τη Μάλμε και απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας, μετά το τελικό 0-0. Άγνωστη παραμένει η λέξη νίκη, καθώς δεν υπάρχει νίκη στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές. Μετράει μόλις τρεις βαθμούς στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις στο γήπεδο της. Υπάρχει αισιοδοξία για το τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Τιμωρημένος ο αμυντικός Βίκστρεμ. Τρίτη διαδοχική ήττα για τη Συριάνσκα, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Γκέτεμποργκ εκτός. Μακριά από την έδρα της μετράει μία νίκη και επτά ήττες, έχοντας βρει δίχτυα μόλις δύο φορές. Σε δυσμενή θέση η ομάδα του Σοντερτάλιε, που όσο κι αν προσπαθεί βρίσκει ανυπέρβλητα εμπόδια λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών της. Εκτός ο τιμωρημένος Μίλερ και οι Ντουρμάζ, Μάσι και Μπάρσομ.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-1

ΒΡΑΖΙΛΙΑ.Κοριτίμπα(το τρένο).


Και για τα μεσάνυχτα απο Βραζιλία σας έχω την νίκη της αγαπημένης μου ομάδας Κοριτίμπα,το τρένο που δεν σταματάει πουθένα θα περάσει και το εμπόδιο της συμπαθής κατα τα αλλα Φλουμινέσε.

Κοριτίμπα-Φλουμινεσε  1 1,80.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-1
ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτά για σήμερα καλή σας επιτυχία...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου