Live scores


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Β΄ Γερμανίας: Ανοίγει η αυλαία
 

Γκρόιτερ Φιρτ - Αϊντραχτ ΦρανκφούρτηςΜε δύσκολη επίσκεψη στο Φιρτ ξεκινά το φαβορί της κατηγορίας, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, την προσπάθεια επιστροφής στην Bundesliga. Η Γκρόιτερ τερμάτισε πέρυσι τέταρτη, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Μπόχουμ που έπαιξε (ανεπιτυχώς) πλέι-οφ. Ο Μπούσκενς έκανε αρκετά πειράματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με το τελευταίο φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ να τελειώνει 1-1. Ο Καζάκος Σμίγκνταλ και ο Καναδός Οσεαν είναι οι νέοι της 11άδας, αφού οι Ζίλνερ και Σαχιν είναι τραυματίες. Η Φρανκφούρτη παραχώρησε αναγκαστικά κάποιους πρωτοκλασάτους (Φραντς, Αλτιντοπ, Οχς, Φέρμαν), έχει νέο προπονητή (Αρμιν Φε), όμως έκανε 8 μεταγραφές με στόχο να επανέλθει στα σαλόνια. Υπάρχουν όμως θέματα σε εκκρεμότητα: η μεταγραφή του Γκέκα και κυρίως τι θα γίνει με τον Αμανατίδη, ο οποίος προπονείται με τους μικρούς και κατέθεσε μήνυση στην ομάδα. Πέντε νέα πρόσωπα αναμένονται στην 11άδα: ο τερματοφύλακας Κέσλερ, ο στόπερ Σίλντενφελντ, ο ακραίος μπακ Ντιάκπα, ο χαφ Λέμαν και ο φορ Χόφερ. Εκτός ο τραυματίας Τζαβέλλας, που επίσης είναι υπό παραχώρηση. Ρισκαρουμε με τον άσο, που βρίσκουμε στο 2.65. Σπανίως ο υποβιβασμός γινεται δίχως κραδασμούς και το Φιρτ είναι πολύ δύσκολη έδρα.
Γκρόιτερ Φιρτ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1


 
TIPPELIGAEN Νορβηγίας: Με όπλο την έδρα ο Οντ Γκρένλαντ
 


Με όπλο την έδρα της θα αγωνιστεί σήμερα η Οντ Γκρένλαντ κόντρα στην ανεβασμένη Λίλεστρομ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν την νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια που έδωσαν εκτός έδρας κόντρα σε Χάουγκεσουντ και Μπραν. Αντιθέτως εντός που αντιμετώπισε την Μόλντε επικράτησε με 1-0. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που είναι στα μέτρα της και μπορεί να πάρει το τρίποντο. Εντός έδρας σε έξι αναμετρήσεις έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Λίλεστρομ από την άλλη βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα καθώς έχει πάρει δυο νίκες. Μάλιστα και οι δυο προήλθαν σε εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Βίκινγκ και Σταρτ με το ίδιο σκορ 2-1. Εκτός έδρας βέβαια έχει εξίσου καλή παρουσία με δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Είναι σε θέση να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σήμερα αλλά οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς οπότε θα πάμε με τον άσο του 1,85.

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Οντ Γκρένλαντ – Λίλεστρομ  1 

VEIKKAUSLIGA Φινλανδίας: Θα προτιμήσουμε το διπλό στο Χάκα - Γιβάσκιλα

Share on facebook Sent via email Add to favorites print

Θα προτιμήσουμε το διπλό λόγο προιστορίας (2-4,1-2),στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής. Η Χάκα είναι φέτος μια του ύψους και μια του βάθους. Παρόλα αυτά βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας με 2-1 από την Μάριεχαμν. Προηγούμενος είχε νικήσει κατά σειρά Γιάρο και Τουρκού. Ο σημερινός της αντίπαλος είναι αρκετά επικίνδυνος και θα δυσκολευτεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Όμπι. Η Γιβάσκιλα από την άλλη επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-0 την Ροβανιέμι. Είναι σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά έχει μείνει δώδεκα βαθμούς μακριά από την κορυφή. Θέλει σήμερα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μια ομάδα που είναι ισοδύναμες. Παρόλα αυτά θα προτιμήσουμε το διπλό του 1,95.

Αναλυτικά η πρόβλεψη

Χάκα – Γιβάσκιλα 2
 
 
AIRTRICITY LEAGUE:Ένα παιχνίδι για μπούμ.
 
Ντάνταλκ – Γιου Σι Ντι
Εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Σεντ Πάτρικς και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας, η Ντάνταλκ με 2-2. Προηγήθηκε μάλιστα αλλά δεν άντεξε στην πίεση των αντιπάλων της και μοιραία δέχτηκε την ισοφάριση. Δεν υπάρχει εφικτός στόχος και κίνητρο για τη συνέχεια. Στο «Oriel Park» μετράει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με συντελεστή 18-13. Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ήττα με 2-1 από την Μπρέι στο γήπεδο τους και πλέον οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή τους στα μπαράζ της παραμονής. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα, έχοντας δεχτεί 49 τέρματα.
Θα πάμε με την εκπληξη γιατί η Ντάνταλκ φέτος δεν πείθει με απόδοση 8,00.

Ντάνταλκ – Γιου Σι Ντι    2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου